Ultima actualizare: ieri, 20:37

 

Locale

Cozma vrea să schimbe lucrurile la Spitalul Județean Satu Mare: ,,Oamenii mor cu zile!”

Adrian Cozma vrea să schimbe lucrurile la Spitalul Județean Satu Mare. ,,Oamenii mor cu zile în spitalele din Satu Mare”, spune președintele Partidului Național Liberal Satu Mare, care a declarat că ,,principalul punct în campania mea electorală și pentru următorii patru ani când voi fi președintele Consiliului Județean este sănătatea, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare”. 

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Adrian Cozma

,,Cum poți să stai pasiv când vezi că oamenii mor cu zile în spitalele din Satu Mare, când vezi că din lene și nepricepere s-a pierdut finanțarea pentru construirea unui nou spital, când avem corupție și șpăgi, concursuri aranjate, personal arogant și indiferent și mai ales când avem cea mai ridicată mortalitate infantilă din țară?

Când am spus că managerul numit de domnul Pataki și consiliul de administrație al spitalului, controlat de UDMR, au dus sănătatea sătmărenilor către dezastru, m-au făcut șovin.

Când am spus că directorul medical al spitalului, susținut de domnul Govor, și-a abandonat orice atribuții de coordonare a aparatului din subordine și fuge de responsabilitate, m-au acuzat că dezbin oamenii și tulbur liniștea orașului.

Apropo de distinsa doamnă director medical, manager în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Paula Mare: conduce dezastrul medical din 2008, încasând în prezent salarii exorbitante de peste 300 de milioane lunar dar având timp berechet să facă bani și din cabinetul privat și chiar să participe la evenimente politice.

Mai mult, recomand cetățenilor să-și pună niște minime întrebări atunci când vorbesc de cariera celei care gestionează dezastrul din sănătatea sătmărenilor:

  1. A ieșit public vreodată să-și asume și să explice cauzele dezastrului?
  2. Ce fel de carieră profesională are cineva care începe rezidențiatul în medicină în 2003, în paralel 2004-2008 este funcționar public, vicepreședinte al consiliului județean Satu Mare, iar în 2009 se pricopsește și cu un doctorat? E tradiția PSD Satu Mare ca liderii să fie absolvenți de facultate fără diplomă de bacalaureat, ingineri, economiști sau profesori, funcție de ce dictează Cici, sau directori în sistemul de sănătate din fragedă pruncie.
  3. Cum poate încuraja cineva cu un doctorat în medicină, făcut la consiliul județean Satu Mare, atragerea medicilor de valoare? Cum poți să te duci la consiliile medicale sau să efectuezi controale pe secții când cei cu care vorbești nu au încredere că doctoratele și masteratele au legătură cu complexitatea sănătății sătmărene?

Dacă avem cui să mulțumim pentru marele dezastru din sistemul de sănătate sătmărean, doamna Mare e un monument. Felicitări! Dragi concetățeni ai județului Satu Mare, am ales să refuz a participa la prohodul sistemului sătmărean de sănătate ca să tulbur liniștea acestor gropari”.

 

13 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mai promite si altceva? Cate a promis si cate a rezolvat? Cred ca undeva la 100-0 e scorul.

    • Govor gropar. Cozma papagal.USR SI FORȚA NU exista. Răspunde

      Cosma vrea :))) ajunge.

      • H&R Răspunde

        “Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!” Sau ceva de genul.

        • c-block Răspunde

          Cozma ar putea să înceapă să povestească despre locul de muncă până nu de mult al socrului (să-i fie țărână ușoară) dar și de locul de muncă al soției. Apoi dacă detaliază ce, cum și în ce condiții a ajuns acolo după aia putem continua discuția. Asta strict legat de ce se petrece la spital. Că ar mai fi întrebarea că dacă știa de ce vorbește aici până acum ce a păzit??? Domul avocat nu cunoaște legile țării, obligațiile cetățenilor??? Deci până atunci consider că petarda asta e ca și scăderea prețului la carburanți anunțată de el acum 3 ani. Omenii așteaptă domnul deputat. Și cum nu v-ați ținut de cuvânt nu prea mai aveți credibilitate. Și să nu mai pomenim de treaba promisă în campania de acum 4 ani cu pensiile speciale sau de toată mizeria pe plan local cam de 3-4 ani pentru susținerea lui Cîțu. Cum e vorba aia că fiecare pasăre pe limba ei piere????? V-ați săpat capcana singur. De fenomenul nisipuri mișcătoare ați auzit???? Aia cu cât de agiți mai mult te afunzi și mai tare??? Mnoah.

    • Adi Răspunde

      Este la menstruație acest partener al lui Rareș Bogdan !

  2. Medis Răspunde

    LOOSER!!!

  3. Big Brother Răspunde

    ADISOR SE APROPIE COLAPSUL!
    TIC-TAC, TIC-TAC
    CUIE MOZMA!

  4. Paza Răspunde

    Despre directorul administrativ de la spitalul nou nu vrea sa ne povesteasca nimic??? INTREB PENTRU UN PRIETEN…..

  5. Zorba Răspunde

    Nu stiu ce vrea d-nul, dar adevarul este ca din cauza unor sefi de sectii care au mafiotizat sistemul, nu mai vin medici ori au plecat medici buni din Satu Mare!

  6. Vasy Răspunde

    Normal ca vrea sa schimbe lucrurile, daca se poate sa fie cineva din famile la conducere asa ca la Medicina Legala. Peste tot unde mergi sa dai de un neam de-a lui daca se poate. Cred ca sunt salarii bune la stat, altfel nu imi explic grija asta de poooooolime asa dintr-o data, inca te ia cu speriatu’

  7. MURITOR Răspunde

    Si la Spitalul Orasenesc NEGRESTI -OAS e la fel din exterior,doar unii din interiorul institutiei vad lucrurile altfel!Interese meschine,ura si lipsa de profesionalism in rezolvarea problemelor.Daca sa ajuns inclusiv in TARA OASULUI,unde au trait Dacii LIBERI sa fie condusa institutia de UDMR celelalte cuvinte sunt de prisos!!!!!!

  8. Unul Răspunde

    Merita vazut inainte de alegeri ! Asta este PNL-ul lui Cozma ! https://www.youtube.com/watch?v=gj6uU6Kz_p8

  9. dreptate Răspunde

    da sa se scrie si de directorul administrativ, care a sarit pe functie fara vreun examen pus de pataki, sef la stana, apropo nu are nici cea mai mica trraba cu functia lui, decat amantlacuri cu domniaoarele din sibordine la care le a dat stimulente pentru stimulare sexuala.In plus de asta este si incompatibil, ca apare administrator la o firma de aparate medicale, asta nu scrie ti portalsm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.