Ultima actualizare: ieri, 20:37

 

Locale

Turos Lorand: Nu există nicio incompatibilitate pentru mine. Incompatibilă este fina domnului Cozma

Senatorul UDMR Turos Lorand a transmis o poziţie referitoare la acuzaţiile aduse de deputatul PNL Adrian Cozma în care susţine că nu poate fi vorba de niciun fel de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte, şi arată că ar fi incompatibilă “fina domnului Cozma”.

Redăm poziţia senatorului UDMR:

Domnul deputat Adrian Cozma a acuzat UDMR că ar pregăti fraudarea alegerilor locale. Este o nouă diversiune, prin care își pregătește o scuză pentru momentul în care va pierde alegerile pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare.
-Săptămâna trecută a inventat un candidat clonă ”Pataki Csaba”, pe care dorea să-l arunce în luptă, dar manevra nu i-a reușit. Este de notorietate că semenăturile de pe lista ”candidatului independent” Pataki Csaba au fost culese de membrii PNL Satu Mare, majoritatea smenăturilor regăsindu-se și pe listele de susținători ale lui Adrian Cozma.
Nu există nici o stare de incompatibilitate, nici pentru mine, dar nici pentru Maria Mihaiu.
Incompatabilitate este prezența finei domnului Cozma, Andrea Lorena Kira, în Biroul Eelectoral Județean ca personal tehnic, soția vicepreședintelui PNL Beniamin Kira, candidat pe lista PNL la Consiliul Județean. Doamna Kira a ajuns recent în Autoritatea Electorală Permanentă Satu Mare, prin transfer de la Protecția Consumatorului, la presiunea secretarului general AEP, Dan Vlaicu.
Marele ”bărbat” Adrian Cozma a terminat războaiele cu Pataki și Govor și a ajunsă să lovească în doamne, luptându-se cu Maria Mihaiu, Paula Mare sau Cecilia Marinescu!

16 comentarii

  1. Calin ... Răspunde

    Paula Mare este un medic foarte bun!

  2. Pordea Răspunde

    Cozma a ajuns gunoiul politicii sătmărene !

  3. Marius Răspunde

    Nu cred ca exista nici o incompatibilitate într-un transfer, acestea se pot realiza foarte simplu pentru orice funcționar, iar preferințele politice personale nu sunt lucruri de incriminat, indiferent de persoana.
    Aici se încurcă tare treburile.

    • 🤣🤣🤣 Răspunde

      … și este pur întâmplător faptul că tocmai ea, direct sau indirect interesată de alegeri prin soțul ei tocmai acum se găsește să se transfere de la Protecția Consumatorului la AEP în prag de alegeri. Mai crezi și în povestea cu marmota sus în Alpi că învelea ciocolata în staniol? Spune că atunci îți mai servim povești din astea. 🤣😢 Răd dar e și de plâns.

  4. Veronica P Răspunde

    Știri de mizerie. Domnule Turos am avut pretenții mai mari de la tine, ca de acest Cozma m-am convins. De când ajungem să facem replică și atacuri la adresa “personalului tehnic” despre ce presiuni vorbiți mai concret? Dacă există un post vacant la o instituție publică și există candidați compatibili este nevoie de “presiune” sau se ascunde altceva de fapt acolo? Fiți mai concret !

  5. Fasz Răspunde

    UDMR – ul reprezintă un pericol pentru România, mai mare decât Rusia. De aceea noi nu trebuie să fim maghiari și români la alegeri, ci sătmăreni

  6. Bobi Brudasca Răspunde

    Doamna Kira nu a fost șefa de cafenea? De la cafea a ajuns la Autoritatea Electorala? Îți vine să pleci definitiv din tara!

  7. MEDIS Răspunde

    LOOSER!!! LOOSER!!!

  8. comentator Răspunde

    Să-i reamintiți lui mister Turos că după trei mandate de senator și vreo 10 ani la Consiliul Național al Audiovizualului – deci tot înalt funcționar public se cheamă și asta poate va apărea brusc din neant de undeva CV-ul dânsului dar completat cu date nu așa. Sau îi e rușine că a făcut jurnalismul la unguri? Și că apoi brusc și-a descoperit chemarea pentru a lucra ca și bugetar, asta după ce a fost ales Kelemen Hunor prezident la UDMR și s-a produs rocada???? Se pare că unii au lipici la astfel de funcții. Mai avem pe unul din județ care tot așa a fost 4 ani jurist la diverse societăți între 80-90 ca mai apoi să se afunde definitiv în politică. Și ca să vedeți după mandatul ăsta va ieși ca foarte special la pensie specială ca și judecător la Curtea Constituțională!! Asta de viață să tot faci pă dășteptul în fotoliul preîncălzit și la aer condiționat vreo 35 de ani. Câtă muncă stă în asta !!! 🤔😮

  9. ... Răspunde

    Oricum se știe că Adrian Cozma va câștiga funcția de președinte a Consiliului Județean de data aceasta, pentru ca așa au spus sondajele din ultimele luni.
    Problema cea mare este Kereskenyi Gabor.

    • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Răspunde

      😲🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Te rog mult de tot mai spune bancuri din astea. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  10. Fasz Răspunde

    Kereskeny este deja un zombi politic, vă avea soarta lui Cherecheș (BM) dar fiind cetățean maghiar trece ușor prin vamă, oricum banii lui sunt pe acolo, de fapt sunt banii nostri

  11. .... Răspunde

    Familia lui Adrian Cozma este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina. Cozma ii omoară pe fermierii romani!

  12. Marinela Răspunde

    De ce nu vă documentați mai bine sau nu așteptați poziția doamnei Kira Andrea?
    Mie mi se pare foarte interesant ca dumneaei, aștepta transferul de peste 6 luni iar postul este vacant demult, de ce nu s-a ocupat mai repede, sau s-a așteptat să treacă și alegerile astea ? Până la urmă interesul cui era așa mare sau de ce se simte așa deranjat/ amenințat domnul Turos de poziția personalului “ tehnic”, încât a simțit nevoia să “de-a într-o femeie” , practică de care îl acuză pe domnul Cozma.
    Ca și funcționar public te poți transfera oriunde, poate va interesează și angajările de portar când se fac sau alte transferuri 😂😂
    Ar trebuii să cercetați lucrurile înainte de a arunca sau posta astfel de replici, sau nu faceți audiență altfel?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      because știi și tu prea bine că nu votul contează ci cine le numără. Și la o adică dacă se contestă ceva se reia numărarea voturilor consemnate din procesele verbale de la comisii și nu se renumeră voturile efectic. De aia dragă. Dar știi tu asta prea bine. Dacă era o doamnăde doamnă și știa (doar știa tot județul) implicarea soțului ei pe linie PNL în politică, mare păpușar din spate, atunci ca să evite așa ceva mai bine aștepta după alegeri. De aia dragă. Și da, după mine este clar incompatiblitate. Și mai reține un lucru. Nu d-l Turos a început să arunce cu acuzații el doar a răspuns.
      Din comportamentul acesta se poate proiecta ce ar fi dacă unii chiar ar câștiga alegerile. Vă puteți da seama ce ar face, cum s-ar comporta. Atât.

  13. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Și @Marinela dacă îți mai trebuie dovadă de ce este importantă treaba cu AEP-ul numai gândește-te la votul la locale de acum 4 ani când se știe prea bine cum a ajuns să câștige sectorul 1 din București Clotildé de Guadalupé. Că uite ce fain a condus sectorul că trebuie să se ascundă de cetățeni! 😲Așa că te rog frumos șezi blândă și nu te băga că ori nu pricepi ori ești direct implicată. Da???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.