Ultima actualizare: azi, 20:02

 

Locale

Deschiderea oficială a sezonului moto 2024 la Satu Mare! Paradă spectaculoasă cu sute de motocicliști

Deschiderea oficială a sezonului Moto în Satu Mare, începutul unei noi aventuri pe două roți, va avea loc sâmbătă, 11 mai. În atmosfera vibrantă a primăverii, cele mai cunoscute cluburi moto din Satu Mare: Viking MC, Trust MC, Daimler MC și Eagle Bikers, într-o colaborare comună, organizează parada de deschiderea oficială a sezonului moto 2024, unde vor străbate străzile orașului, lăsând o amprentă puternică în memoria tuturor pasionaților, și nu numai.

Evenimentul va începe în parcarea Auchan, unde la ora 12.00 se va face adunarea, iar la ora 13.00 se pornește în paradă, paradă care, anul acesta, are un traseu de aproape 20 de km.

Pentru cei care doresc să îi urmărească parcurgând traseul, punctele cheie unde pot fi admirați sunt: Str. Aurel Vlaicu, Str. Lăcrimioarei, Str. Rodnei, Str. Fabricii, Drumul Odoreului, Bd. Henri Coandă, Bd Transilvania, Str. Alexiu Berinde, Bd. Lalelei/Podul Golescu, Drumul Careiului, iar ultimul punct de pe traseu fiind în Parcul Industrial Vetiș la Club House Viking MC, unde terminarea paradei va fi urmată de o petrecere, iar gulașul pregătit va fi oferit din partea casei.

Este o ocazie perfectă pentru a celebra pasiunea comună pentru libertate, aventură și adrenalină. Sunt așteptați de la mic la mare, toți cei pasionați, pentru a admira motocicletele și a cunoaște comunitatea moto sătmăreană.

8 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Asta mai lipsea!
    Donatorii de organe sunt dornici să iasă IAR în evidență!!

    Dragi co-participanți la trafic, învățați și aplicați regulile de circulație, pentru a avea o rată de supraviețuire mai mare!! Nu uitați de conduita preventivă!

    Sper să aud de cât mai puține accidente violente în care să fiți implicați!

  2. Andrei Răspunde

    La fel a inceput si sezonul tuturor ratatilor care hanar nu au conduca pe 4 roti….frustrati in conservelor lor….sa-i fut in gura pe toti.

    • Kuka Răspunde

      Corect, și din ăștia sunt destui, doar că ei sunt la adăpost relativ în cutiile lor de conserve 😜
      Vouă, de cele mai multe ori, vă lipsește și cea mai elementară dorință de a trăi!
      Adică voi, motocicliștii aveți pretenția să circulați pe mijlocul benzii, dar apoi faceți slalom printre mașini! Unde-i logica?
      Regulile de circulație sunt clare, voi le cam răsuciți după bunul plac, dar asta nu înseamnă că aveți dreptate!
      Pentru cei care aveți chef de polemici, rumegați prevederile articolului 41 alineatul 1 din OUG 195/2002!

  3. Mihai 66 Răspunde

    Sa ma cac in gura ta Kuka. Sa ma piș pe coliva lu ma-ta.

    • Mihai 66 Răspunde

      Dar trebuie sa recunosc ca cam are dreptate tomberonul aista. Ca multi dintre noi circula de parca doar ei ar fi pe sosea singuri.

    • Kuka Răspunde

      Cacă-te în gură mă-ti, care te-a învățat să vorbești așa!
      Spune ce nu e corect din ce am scris eu?

    • Pistike Răspunde

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Adevărul supără!

  4. Vecinul de la parter Răspunde

    Eu nu am treabă cu motocicliștii, pentru că mai bine aș vedea 20 de motocicliști dimineața pe drum decât 20 de mașini, deoarece ar ajuta să se mai elibereze/aerisească strada. Despre “donatori de organe”…fiecare răspunde pentru ceea ce face și din păcate unii cu viața, dar sunt riscuri pe care le află înainte de a deveni motocicliști. Dar ce mă enervează cel mai tare sunt cei care nu folosesc motocicleta ca să ajungă din punctul A în punctul B, ci să o tureze noaptea printre blocuri sau pe bulevarde și cei care fac liniuțe și au numerele de înmatriculare ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.