Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

După ce a rămas fără permis, o tânără șoferiță (21 ani) n-a rezistat și s-a urcat din nou la volan

După ce a rămas fără permis, o tânără șoferiță în vârstă de 21 de ani n-a rezistat și s-a urcat din nou la volan. Ea a fost prinsă de polițiști pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare.

Ce spune poliția:

,,La data de 24 mai, în jurul orei 12.30, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe strada Careiului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat o tânără, de 21 ani, din localitatea Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra ar avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Totodată, conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Sursa: IPJ Satu Mare

10 comentarii

  1. NH Răspunde

    Tupeul tineretului din ziua de azi cu concursul părinților inculți sau nesimțiți.

  2. parampampam Răspunde

    Pentru astfel de cazuri și pentru siguranța oamenilor care nu doresc să moară pe drum în contradicție cu fătuca asta inconștientă ar fi bine să se modifice legislația rutieră în sensul că la fiecare astfel de boacănă când este prinsă perioada de reținere a permisului să se tot dubleze. Deci prima dată 90 de zile, a doua oară 180 și dacă tot insistă a treia oară închisoare cu executare. Ce să faci dacă altfel nu pricepe că e pericol pentru ceilalți? Hai să o ajutăm atunci! Imediat s-ar goli șoselele iar restul poate ar avea o șansă mai mare să ajungă din punctul A în punctul B.

    • Pistike Răspunde

      La câți inconștienți circulă fără permis, slabe șanse!

      • parampampam Răspunde

        Și asta-i drept dar cumva mai trebuie primeniți și trași pe tușe pe timp mai lung că din ce se pare din ce se face acum nu ajunge să învețe minte. Ba din contră! În momentul în care te urci la volan indiferent de motive știind că ai permisul suspendat ești pericol nu numai pentru alții dar și pentru tine însuți. Reținerea permisului nu se face chiar așa ușor, trebuie să faci ceva boacănă mai tare totuși. Uite eu circul din 1991 și nu am avut astfel de neplăceri. Dar pecât posbil respect codul rutier și când văd pe careva sărit de pe fix în trafic îl las în boala Domnului și îi dau prioritate chiar și când eu aș avea și nu mă interesează dacă cei din spate mă claxonează. Ăștia până la urmă fiecare își găsesc nașul. Eu nu doresc să fiu parte la asta și țin și la mașina mea.

      • Eu Răspunde

        😤😤😤

  3. Pistike Răspunde

    Vină este, în proporții egale, a poliției Române și a sistemului judiciar din România!
    Dacă justiția s-ar aplica egal pentru toți și nu li s-ar găsi atâtea excepții și suspendări la executarea pedepsei, sigur s-ar gândi de două ori înainte de a face vreo prostie!
    Iar dacă s-ar știi că nu se poate rezolva nici cum, nu s-ar găsi atâția balauri!
    Pe de altă parte, pedepsele sunt mult prea blânde comparativ cu alte state!

    • parampampam Răspunde

      👍. Plus a fost o perioadă când s-au dat permise foarte ușor.

  4. Șoferul nemulțumit Răspunde

    Stupide comentarii!

    • parampampam Răspunde

      Pardon? Te simți vizat și tu? Adică știi bine că ți-au luat permisul și tu te urci la volan ziua în amiza mare și conduci mașina pe Careiului???? Ce e asta dacă nu stupizenie la maximum???

  5. Patkany Răspunde

    În dreptul noului cimitir, între Satu Mare și Amați au fost montate în mod ilegal limitatoare de viteză, deși pe acolo trec dincolo doar spiritele. Făcând un slalom printre ele, am rămas fără permis 60 zile +amendă. Crede Poliția rutieră că nu am să conduc în această perioadă? Se înșală amarnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.