Ultima actualizare: azi, 18:14

Naţionale

Fetiță de 2 ani dispărută, găsită moartă! Are urme de violență pe gât

Fetiţa de doi ani şi jumătate din judeţul Dolj care fusese dată dispărută, luni, a fost găsită moartă, la câteva sute de metri de casă. Potrivit unor martori, copila ar fi avut urme de violenţă în jurul gâtului.

Comunitatea din Breasta este profund șocată de descoperirea tragică a fetiței de 2 ani care dispăruse luni. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit marți, la aproximativ 24 de ore după dispariție, într-o zonă cu vegetație crescută, la 200 de metri de casă.

Imediat după semnalarea dispariției, s-au mobilizat forțe impresionante în căutarea fetiței peste o sută de persoane, inclusiv polițiști, jandarmi și voluntari, au participat la operațiuni de căutare pe o suprafață de 15 kilometri pătrați. De asemenea, au fost folosite două elicoptere pentru a facilita căutările.

Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „Au fost audiate persoane atât în cursul după-amiezii de ieri cât şi seara trecută, au fost constituite echipe mixte de căutare, poliţişti şi jandarmi, voluntari, foarte mulţi oameni care au venit în sprijinul nostru, am avut şi sprijin aerian, două elicoptere ne-au acordat suportul de specialitate.”

Autoritățile au pornit o anchetă amplă pentru a stabili cauzele tragediei și a identifica cauza urmelor pe care le avea în momentul în care a fost găsită. Au fost audiate deja mai multe persoane, inclusiv membrii familiei, iar medicii legiști urmează să determine cauzele morții fetiței.

Potrivit unor surse din anchetă, o cameră de supraveghere a surprins momentul când fetița intră în casă, dar nu și momentul ieșirii. Pe de altă parte, în spatele casei nu există gard.

2 comentarii

  1. părerea mea Răspunde

    Părerea mea sinceră este că ar trebui să încetați să mai dați la breking news aceste știri că dați idei la idioții țării. Pentru că dacă stăm și calculăm prin mediatizarea acestor cazuri nu a scăzut numărul lor ci dimpotrivă. Și atunci ce facem? Ne dăm foc la valiză? Și vorba aia noi de aici ce puteam face? Mai nimic. Vedeți și celălalt caz recent din Botoșani. E de toată groaza. Dar fac pariu pe cât vreți că ucigașul fetiței a participat activ la căutare. Că așa sunt ăștia, dereglații p@lii. Cine face așa ceva nu se mai poate numi om.

    • H&R Răspunde

      Mai ții minte când căutau parcă în Turcia sau Afganistan un om, dar căuta și cel care era căutat, dar ala nu știa pe cine caută. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.