Ultima actualizare: azi, 20:23

Naţionale

Fetiță de 8 ani, violată și ucisă! Principalul suspect, unchiul ei, a fost prins

O fetiță, în vârstă de 8 ani, a fost găsită moartă lângă un sat din județul Botoșani. Principalul suspect, unchiul acesteia, în vârstă de 32 de ani a fost prins de polițiști.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost prins în apropierea locuinţei sale, fiind imobilizat de către poliţişti, după ce s-au tras şi două focuri de armă în plan vertical, potrivit ProTv.

”În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (…) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, individul are 32 de ani şi este fratele concubinului mamei fetiţei.

„Îl cunosc, aici a crescut, îl cunosc de mic. Nu aş fi crezut că e în stare chiar de asemenea lucruri. Era muncitor. Obişnuia să consume alcool şi chiar, din ceea ce ştiu eu şi din surse, aseară a consumat mult alcool pe la magazin, pe unde a mai fost. El era văcar, avea grijă de vacile comunităţii. E mare păcat, e un copil. Cred că toată lumea e traumatizată”, a declarat un localnic.

Fata a dispărut vineri seară şi a fost găsită decedată la marginea localităţii. Victima era dezbrăcată şi cu urme de sânge pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

4 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Minunată Românie. Te apucă scârba când citești astfel de știri. Sper ca bulău să capete exact ce merită. Că ăsta nu-i sănătos la cap chiar dacă am presupune că era beat ori drogat. La justiție acestea sunt fapte agravante și nu scuze. Nu merită nici tratamentul all inclusiv ce va primi acolo. Ăsta după mine nu e om.

  2. 🦁# viata Răspunde

    Doamne adună-ne !!!
    PEDEAPSA CU MOARTEA O MERITĂ !!!
    România Liberală !
    Trăim a fi liberi , DECI … bestia MOARTĂ
    NU ESXAGEREZ CU NIMIC , într-o țară democrată ar trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea
    Articolul 22.3 ar trebui eleiminat

  3. vadimT Răspunde

    Trebuia tras in el si dupa aia in aer! Javra. Vrem pedeapsa cu moartea!!!!!! vreau un partid care are curaj reintroducerea pedepsei capitale si oprirea furtului din bani publici.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      E pagubă și plumbul consumat pe el. Ăsta de ajunge la pușcărie ceilalți repede îl vor trimite unde îi e locul. Nici proces nu merită pentru că specimenul ăsta consider că nu e om. Animalele, carnivorele se comportă mai uman decât retardatul ăsta beat mangă. Cică nici după 24 de ore de când a fost prins de abia putea vorbi că încă era beat și atunci. Dați-i ceva alcool metilic (doar se poartă prin Moldova) și scăpăm de el. Nu mai falimentăm bugetul justiției cu un proces inutil. Zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.