Ultima actualizare: azi, 20:02

 

Locale

FOTO. Asistații social, scoși la muncă. Au făcut curățenie în parcul UFO și în zona Ostrovului

Asistații social din Satu Mare au fost scoși la muncă. Ei au făcut curățenie în parcul UFO și în zona Ostrovului, informează municipalitatea.

,,Trei ample acțiuni de curățenie, organizate în Parcul UFO și zona Ostrovului prin programul de muncă în folosul comunității, s-au derulat zilele acestea. 55 de persoane care beneficiază de venit minim de incluziune au făcut curățenie, fiind strânse din locațiile curățate cinci camioane de deșeuri menajere. Acțiunile de curățare sunt derulate periodic de Direcția de Asistență Socială”, informează Primăria Satu Mare.

Acțiunile de curățenie au fost surprinse în imagini:

9 comentarii

  1. ANCA Răspunde

    Ar trebui scosi zilnic..altii cum muncesc 8 ore pt un salar minim? ZILNIC..CA ESTE CE FACE PRIN ORAS..NU LA INTINS MANA !!!!!

  2. Costel Răspunde

    N-am fost avertizati ca vor urma imagini cu un puternic impact emoțional. 🙁

  3. Sătmărean Răspunde

    Pe Ostrovului ar trebui făcut curățenie cu tot cu rromii ei care stau acolo !!! Păcat că s-a stricat în asa hal zona Ostrovului !!!

  4. K Răspunde

    Adica au fost scosi sa curete mizeria facuta tot de ei! 😂

  5. Sătmărean 1 Răspunde

    Normal, mâncaia-r soponu !!!

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Tot ei făcut și mizeria aia că eu sigur nu mi-am cărat deșeurile acolo. Sunt curios dintre cei căutați cu munca asta câți au avut scutire de la medic???

  7. NAGASAKY Răspunde

    Super!

  8. ilie Răspunde

    Nu le iau apararea dar,daca ar fi doar ei cei certati cu bunul simt as spune ca atata pot! Dar sunt destui oameni care arunca in special deseuri de materiale de constructii, resturi din demolari peste tot,investind mii de euro dar tremurandu le mana la un container pentru moloz de la florisal pe motiv ca vezi doamne e scump!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.