Ultima actualizare: azi, 15:08

Locale

Restricții de trafic cu ocazia festivalului Sâmbra Oilor. Rută ocolitoare pentru camioane

Restricții de trafic în județul Satu Mare, cu ocazia festivalului Sâmbra Oilor. Camioanele vor fi redirecționate pe o rută ocolitoare, informează Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Ce spune poliția:

,,În contextul celebrării Sărbătorii Câmpenești Sâmbra Oilor, care se va desfășura la data de 12 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie, astfel încât sătmărenii să se poată bucura într-un climat de siguranță, de această zi.

Astfel, dorim să informăm cetățenii despre faptul că, în intervalul orar 07.00-17.00, vor fi impuse restricții de circulație pentru vehiculele de mare tonaj, respectiv cele de peste 3,5 tone. Mai exact, în intervalul orar menționat anterior, cei care intenționează să se deplaseze către județul Maramureș nu vor putea circula cu acest tip de vehicule pe DN 19, ci pe DN 1C, utilizând în acest sens ruta ocolitoare Iojib-Apa-Seini.

Polițiștii rutieri atrag atenția fiecărui participant la traficul rutier, fie că acesta are calitatea de conducător auto, biciclist sau pieton, asupra respectării tuturor prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, și să manifeste o atenție sporită întrucât fluxul de participanți la traficul rutier va fi unul ridicat.

Pe această cale Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor cetățenilor sătmăreni să celebreze acest eveniment, fără incidente”.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Nu camioanele sunt problema, șoferii cu mașini puternice și cu patru clase

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Care prin zonă cam sunt majoritari. Și fiecare atâta știe că pârtieeee că vin! Vă sugerez ca mai bine să ocoliți zona weekendul ăsta că șocul de la incultură să nu vă producă deranjamente stomacale. Numai nu pricep de ce trebuie un așa eveniment folcloric vechi degradat în halul ăsta! Adică știu de ce se face dar cei din zonă de ce acceptă? Că uite la alții din alte zone faza asta cu politizatul evenimentului nu ține în halul ăsta grosolan! Deja nu mai este ce a fost, e un bâlci în toată regula. Doar nu degeaba au început unii de o vreme să facă sâmbra pe proprie socoteală în cerc restrâns cum se făcea cândva. Mă mir că au rezistat până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.