Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. O polițistă din Satu Mare, cea mai bună trăgătoare cu pistolul din Poliția Română!

O veste excelentă vine din partea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare! Agentul de poliție Roxana Varhaniovschi a obținut un rezultat remarcabil la Campionatul de TIR al Ministerului Afacerilor Interne, clasându-se pe primul loc la categoria femei – pistol 9×19 mm.

Competiția s-a desfășurat în perioada 15-16 mai la Poligonul Sângeorgiu de Mureș, unde s-au adunat peste 200 de participanți, cadre active ale tuturor armelor MAI. Roxana Varhaniovschi a demonstrat o țintire impecabilă, depășind cu succes ceilalți concurenți din categoria sa.

Performanța sa a fost remarcată și premiată joi, 16 mai, în cadrul festivității de premiere, unde a primit cupa, medalia și diploma de învingătoare.

Tânăra a fost pregătită de tatăl ei, Florin Varhaniovschi, fost luptător și instructor de tragere în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Satu Mare.

Clasamentul final este următorul:

Femei – pistol 9×19 mm

1. Roxana Varhaniovschi – I.P.J. Satu Mare

2. Corina Moraru – I.T.P.F. Timișoara

3. Maria Velican – I.J.J. Ilfov

Bărbați – pistol 9×19 mm

1. Andrei Marc – I.P.J. Maramureș

2. Aalin Moldoveanu – I.P.J. Vrancea

3. Mihai Stănescu – B.S.I.J.

Femei – pistol Carpați

1. Iuliana Ivanițchi – I.P.J. Mureș

2. Mihaela Mitrusciak – I.J.J. Prahova

3. Loredana Pîrvu – Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Bărbați – pistol Carpați

1. Ovidiu Gîm – I.J.J. Suceava

2. Andrei Iulian Pop – I.J.J. Bistrița Năsăud

3. Emilian Radion – Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni

7 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Parca a dat blestemu’ peste ei si acuma is condamnati sa fie politisti din tata in fiu/fiica si nepoti….

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Numai să încerci să intri și tu printre rândurile lor cu tot cu pregătire teoretică și fizică, toate brici vezi ce se întâmplă! Că dacă ceva nu e în ordine după ei să vezi cum ești “sfătuit”. Apoi ne mirăm? Eu unul nu. Apropo, vecinul meu de vizavi a fost polițist și ca să vezi minune mare ghici băiatul ce este? Dar proba fizică chiar nu știu cum a luat că e vreo 120 de kile săracul. Refuz să cred că e în stare să alrege 100 metri plat și face teren. Dar băiatul meu dublu campion național la judo a fost biudoș la dosar. Așa că nu vă mai plângeți dacă vă ia omul la mișto că mulți meritați din plin. Nu toți, dar destui. România lucrului făcut aiurea. Până nu se termină astea nu ne va fi bine, asta să vă fie clar.

      • Kuka Răspunde

        Eu am încercat să devin polițist, chiar după terminarea liceului, în ’94.
        Tovarășul doctor examinator, golea, m-am respins de două ori, odată pentru că aș fi avut rahitism, iar apoi pentru platfus!
        În armată am fost, fără probleme, am liberat cu grad de sergent și cu multe insistențe să rămân în sistem.

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Numai ai demonstrat câtă dreptate am avut. Băiatul meu trecea de testul fizic râzând, avea pregătire, doar era campion național și era pregătit bine inclusiv în autoapărare. Și avea și bac-ul luat cu media 8 deci nici asta nu poți spune că nu-l duce capul! Poate tocmai asta era problema că era prea deștept, peste media dorită? Să respingi un așa candidat ca apoi să te plângi că nu ai oameni pregătiți în sistem și să faci angajări din surse externe care mulți sunt cum sunt mi se pare de neînțeles. Dar familia mea a învățat o lecție care va ține de acum încolo multe-multe generații. Nu pentru pensia specială și restul a vrut să meargăp acolo. Chiar a crezut că poate face ceva util și îi plăcea. Na, explică asta la un tânăr cum e să fii luxat pe față la modul ăsta grosolan. 🤮 Nu pot nici să uit dar nici să iert.

  2. Sătmărean Răspunde

    Felicitări Roxana !!! Ești o fată deosebită ca și părinții tai ! Bravo, succes pe mai departe !

  3. Varu Răspunde

    Se vede că a jucat baschet, și la coș arunca bine,chiar dacă este mai mică de statură nimerea coșul foarte bine, Felicitări ție și tatălui tău pe care îl cunosc,a fost unul din puținii profesioniști din poliția Satu Mare.

  4. Sătmărean Răspunde

    Așa e văru, ai perfectă dreptate ! O urmează pe taică-său, un om deosebit, atât ca om cât și ca polițist, un adevărat profesionist ! Felicitări familiei Varhaniovschi ! Toată stima și considerația !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.