Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

FOTO. Pagube însemnate după incendiul de la pălincia din Medieșu Aurit. Cum a izbucnit focul

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a fost alertat, astăzi, în jurul orei 15.13, să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit la o distilerie din localitatea Medieșu Aurit.

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență au fost dislocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor cu 20 de cadre militare din Detașamentul de Pompieri Satu Mare și două autospeciale de stingere ale SVSU Medieșu Aurit.

Ajunse la locul intervenției, echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați la nivelul acoperișului și 150 de metri pătrați la materiale din interiorul distileriei.

Timp de aproximativ patru ore, eforturile alăturate ale forțelor profesioniste cu cele ale voluntarilor prezenți au dus la lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvate distileria și clădirile aflate în imediata vecinătate (magazia de produse finite, clădirea de birouri, sala de evenimente).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unui coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.


Sursa: ISU Satu Mare

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Au distilat pălinca la Ludovic Orban, dar au dat greș. S-au grăbit ca la Cernobâl.

    • Denisa Răspunde

      Cata rautate poate sa existe. Ar trebui sa va fie rusine sa comentati aberatii la o nenorocire de genul. Ar trebui aa va vedeti de treaba si sa ju comentati aiurea, daca doar atat puteti atunci ar trebui sa invatati sa va abțineți de la comentarii fara rost. Sa fim mai buni totusi.

      • H&R Răspunde

        Dacă nu-ți convine comentariul dai scroll mai departe. Nu știu dacă ai înțeles.

      • cârcotaș Răspunde

        @Denisa, spune drept cine te-a pus să reacționezi? Lasă tu poveștile că te-ai autoofensat. Și hai să nu discutăm despre persoana în cauză că este spre binele lui. Că dacă cineva ajunge primar liberal prin comună după care nici ăia nu vor să mai audă de el dar el vrea să fie mr. prezident??? Hai lasă tu. Vezi că îi cunosc și familia lărgită. Să povestim despre ? Și spune drept ce mama sărăciei fierbe omul ăla “natural” la sfârșit de mai???? Că din ce se pare funcționa și acum și de la coș s-a aprins șandramaua. Încă odată se dovedește că în momente din astea natura își pune la loc pe cei pe care le mănâncă undeva și nu vor să stea pe locul lor. Dar ești liberă să pricepi din comentariu exact ce dorești. Încă suntem o țară liberă. Dar în momentul în care liberalii se coalizează odată cu PSD apoi cu AUR deja nimic nu este imposibil. Cine știe, poate ne facem iarăși regat, ce atâtea alegeri? Cum îl cheamă pe individ? 🤔😉Hai că din ăsta încă nu am avut! Puțin mai multă decență mon chére!

  2. Gheo Răspunde

    Păi ce să fiarbă în mai, niște cereale, face alcool și îl colorează și îl vinde cu bani grei.

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Atunci să și-la bage în p@@@@la mea în pălinca sa de mizerie și mai vrea să fie că ce beutură bună mai face! Scumpă da, dar bună pe draci!

    • H&R Răspunde

      Cereale de Ucraina oare?

  3. 🦁# Tripla distilare Răspunde

    Unde e libertatea #denisa???
    Fiecare poate sa comenteze vi tu sa faci pe desteapta
    Omul e prea mare filozof și vinde mizerii da se lauda de îi sar ‘ cazanele’, băieți acuma o făcut omu a treia distilare pe care o face el tot timpul de aia îi palinca lui așa specială… p l m cu mizeria lui și ce fraieri o cumpără

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.