Ultima actualizare: azi, 14:02

 

Locale

FOTO/VIDEO. Dorel Suciu, unul dintre cei mai apreciați ambulanțieri din Satu Mare, a fost înmormântat

Dorel Suciu, unul dintre cei mai apreciați ambulanțieri din județul Satu Mare, a fost înmormântat. Colegii acestuia l-au condus, marți după-masa, 7 mai, pe ultimul drum, îmbrăcați în ținuta medicală.

Dorel Suciu a fost un salvator dedicat și iubit de toți cei din comunitatea de la Ambulanță, și nu numai. Colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare transmit un profund regret față de pierderea acestuia! Cei care au lucrat alături de el și i-au văzut îndeaproape devotamentul sunt recunoscători pentru contribuția sa deosebită la binele public.

Dorel Suciu a decedat din cauze medicale, pierzând, mult prea repede, lupta cu viața.

Condoleanțe familiei, colegilor și tuturor celor ce l-au cunoscut!

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Aici se impunea onoruri militare.Daca moare un besinos de milițian sau jandarm tragem cu pușca, iar pentru acest om care a participat efectiv la salvarea de vieți omenești i-am dat ignor.Bravo țară.

  2. Satmarean1 Răspunde

    @ Varu.Inainte sa vb prostii si sa jignesti ,informeaza-te cui si in ce conditii se dau onoruri militare in asemenea cazuri. Condoleante familiei.

  3. Varu Răspunde

    Spune-mi tu sătmărene condițiile!!

  4. Satmarean1 Răspunde

    Pt cei care, la data decesului, au avut calitatea de:
    –demnitar sau înalt funcţionar public
    –veteran de război;
    –militar în activitate, în rezervă şi în retragere;
    –funcţionar public cu statut special – poliţist;
    –student sau elev al instituţiilor de învăţământ ale ministerului;
    –soldat sau gradat voluntar;
    –funcţionar public sau personal contractual, dacă decesul a survenit pe timpul şi ca urmare a executării unei misiuni;
    –personal militar în activitate, rezervă sau retragere ori personal cu statut special din cadrul altor structuri de securitate naţională.
    In concluzie: nu scrie ca si pt cei care au lucrat in Min Sanatatii!!!
    Pt detalii aprofundeaza individual.

  5. comentator Răspunde

    @Satmarean 1. Mda. Este litera legii și este și spiritul legii. Atât am vut să zic doar. Tu ce ai citat strict ce spune litera legii. Dar nu cred că personal familia sa era dornică de o astfel de înmormântare. Că oricum acolo va rămâne în locul pe veci. Societatea asta se poate mândri că își canibalizează propriile valori și paralel cu asta promovează nonvalorile avide de putere ori funcții. Că de crapă careva politician se declară trei zile de doliu. Știu prea bine asta, experiment în familia mea strictă. Experiment total nedorit. Decedat în familie și la înmormântare a fost un puhoi de oameni că nu încăpeau în cimitir, nii loc de coroane nu mai erau (am înțeles că au fost peste 300 în total, cei de la cimitir mi-au zis). Apoi după aceea repede s-a uitat și nimeni nu mai pomenește nimic. Dar câtă vreme v-a servit și v-a ajutat a fost bine, nu? Unul din puhoiul ăsta nu s-a gândit la o săptămână distanță de la deces să întrebe – măi te putem ajuta cu ceva? Ca să nu zic că nici nu îmi mai întorc salutul. Înainte eram per-tu, nași etc. Mizerabil.
    Așa că lasă tu @Satmarean 1 poveștile tale nemuritoare. Îți doresc să nu afli pe pielea proprie ce am descris mai sus. Societatea asta dacă nu te poate exploata, folosi atunci nici nu exiști pentru ei.

    • Sâcă Răspunde

      @ Comentator ,egal puncte ,puncte , egal N nyk-uri cu care ți-ai acoperit reala identitate, nu vezi cât de ridicol ești ???…Lumea te recunoaște imediat cine ești după aberațiile pe care le așterni zi de zi pe portal … Nu mai vorbesc despre obiceiul tău meschin prin care scrii in numele comentatorilor care nu-ți acceptă aberațiile …

      • comentator Răspunde

        Greșit. Tocmai tu vorbești când tu practici acel sport. Tu ar trebui să știi cel mai bine cum e când postezi sub varii nickuri că te-am prins de multe ori! Értetted te pelenkás kicsihuszár? Na, aló mars innen.
        Și pe tine te-or fi recunscând lumea când stai la colțul mesei de la birtul din piața Someș și butonezi de zori că nu ai ce face, nespălatule.

      • H&R Răspunde

        @Sâcă
        Vezi ca @… nu stia/e limba maghiara. Sper ca ai inteles, daca nu azi, maine dis de dimineata, inainte de féldeci kevert..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.