Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO&VIDEO. A început Bursa Locurilor de muncă la Satu Mare!

A început Bursa Generală a Locurilor de Muncă în județul Satu Mare. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare și aduce în fața sătmărenilor peste 400 de locuri de muncă. 

Zeci de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au adunat încă de la primele ore ale dimineții pentru a participa la Bursă. Un număr de 37 de firme participă la eveniment, aducând în fața participanților peste 400 de locuri de muncă din următoarele domenii:

  • industria prelucrătoare – 205 locuri de munca;
  • comerț – 20 locuri de muncă;
  • construcții – 3 locuri de muncă;
  • alte domenii – 210 locuri de muncă, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt 34 de locuri de muncă.

,,Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru a conecta angajatorii cu potențialii candidați și a facilita procesul de recrutare. Această inițiativă vine în sprijinul atât al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și al companiilor interesate să își mărească echipa. Invităm toate persoanele interesate să se alăture acestui eveniment și să profite de oportunitatea unică de a face pasul următor în cariera lor, atât persoanele calificate, cât și cele necalificate”, transmit reprezentanții AJOFM Satu Mare.

4 comentarii

  1. io Răspunde

    am fost
    am vazut
    fiasco! organizare *bine facuta* ca totdeauna. rezultate canci.
    multumiri organizatorilor.

  2. comentator Răspunde

    Se caută sclavi pe plantație că în rest vorba lui@io, rezultate canci. Dar la raport căre sus se vor învârti datele ca să iasă pe pozitiv. Aici toate instituțiile de tăiat frunze la câini ale guvernului sunt meseriașe.

  3. vadimT Răspunde

    Eu nu m-am dus, ca firma la care vreau sa merg nu a fost prezent: Statul, vreau sa fiu bugetar. Protestezi cand vrei, ai weekend prelungit, care nu se recupereaza, spor de toate felurile, etc.

  4. H&R Răspunde

    Dar bugetarii ce cautau acolo? Ghiarfas, Altfatter etc. Un loc de munca la privat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.