Ultima actualizare: azi, 15:13

 

Locale

Govor vrea să îl trimită pe Pataki acasă: E leneș, are două viteze

Mircea Govor a declarat că vrea să îl trimită pe Pataki acasă. Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare a spus despre actualul președinte al Consiliului Județean că ,,e leneș și are două viteze”.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc joi dimineața, 9 mai, la sediul PSD Satu Mare, Mircea Govor a declarat că se bate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean ca să ducă la capăt proiectele ignorate de actuala conducere.

,,Mă bat să câștig pentru funcția care, spun eu, mi se potrivește cel mai bine. Am două mandate la Consiliul Județean de vicepreședinte în care am făcut exact ce trebuia să fac pentru județ. Am dezvoltat județul prin toate fondurile pe care le-am adus. Am avut cea mai mare dezvoltare de infrastructură. Vreau în continuare să dezvolt împreună cu echipa mea, cu consilierii mei, împreună cu cei cu care voi face majoritate în Consiliul Județean”, a declarat Mircea Govor.

El a spus că vrea să se concentreze pe sistemul de sănătate și să ducă la capăt toate proiectele de care are nevoie județul: ,,De aia vreau să-l trimit pe Pataki acasă”.

,,Sunt probleme peste tot, vom face un spital nou, dotat cu aparatură de ultimă generație și să avem un sistem de sănătate european. Voi duce la capăt aceste lucruri. De aia vreau să-l trimit pe Pataki acasă, pentru că este un președinte de Consiliu Județean mai leneș, un președinte de Consiliu Județean care lucrează numai cu două viteze, încet și pe loc”, a spus Govor.

Președintele Partidului Social Democrat Satu Mare se arată încrezător, iar la finalul conferinței a declarat că ,,PSD va avea 25 de primari și 10-11 consilieri județeni și 7 consilieri locali”.


CITEȘTE ȘI:

13 comentarii

  1. Govor gropar. Cozma papagal.USR SI FORȚA NU exista. Răspunde

    Da așa îi tu ai fost foarte harnic, să furi să jefuiești. Mai ți minte Govor ce casă le-ai făcut la părinți tăi în Supuru de sus și ca ai asfaltat strada până lângă ei? Da și puteai să o faci să ajungă in drumul către Tășnad, dar clar de ce să fie trafic prin fața casei părinților tăi. Stau să mă gândesc ce ai facut pentru tine copiii tăi ? Cu siguranță mulți dintre noi nici nu visează. Pataki nu a făcut pușcărie . Oare tu ai făcut ? Da ai făcut. De ce ai făcut? Pentru ca ai avut viteză la furat. Groparul jud. Satu Mare

    • Fasz Răspunde

      O singură precizare necesară, Pataki nu a făcut încă pușcărie, dar se strânge funia!

    • Vasy Răspunde

      Nu a facut puscarie, ci doar arest, e diferenta foarte mare!
      Amu ce a facut, ce nu a facut… vorba aia: cine poate, cioante roade.

  2. Unul Răspunde

    Chiar asa, ce noroc pe noi ca esti tu Mircea! Cu cine votam noi?

  3. Mircea Marghitas Răspunde

    Mult succes domnule președinte Govor!

    • carcotas Răspunde

      Gata, te-ai aranjat…si nici n-a fost greu.

      • c-block Răspunde

        E plin de trolli plătiți după numărul de postări mai ales că trebuie să-și justifice existența că doar vin alegerile. Unul dintre ei este lingăul ăsta. Fii puțin mai pretențios cu tine însuți și nu coborâ la nivelul lor.

  4. Asu de Trefla Răspunde

    Tu ai trei. Una in marșarier.

  5. Lili Răspunde

    Înseamnă că dacă nu va câștiga președenția C.J. tov. Mircea G. nu va accepta fumcția de vicepreședinte? 1000% că da și când va fi întrebat ce are de zis, o să spună că așa este în campanie, mai arunci câte o săgeată către adversari dar că el este prieten bun cu Csaba P., că acesta din urmă este băiat bun și că vor face o echipă fantastică pt. progresul județului (după cel personal).

  6. Hai bai Răspunde

    La Mircea ? Parca asa era cuibul lui Govor .. unde a facut ce a vrut **** lui , Le doresc femeilor din familia lui sa aiba parte o data in viata de experienta traita de fetele din acel local …

  7. Vasy Răspunde

    Are trei viteze: incet – incetisor – pe loc
    Asa ca lasa-ne, lasa-ne, du-te invartindu-te!

  8. Romanca din Satu Marea Răspunde

    Nici o șansă d-le. Govor. UDMR ul va câștiga pt ca trebuie sa recunoaștem ca merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.