Ultima actualizare: azi, 12:28

 

Locale

Govor îi răspunde lui Cozma: Disperatul de la PNL a făcut înțelegere cu un partid extremist

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare îi răspunde tăios lui Adrian Cozma pe care l-a numit, în cadrul unei conferințe de presă, ,,disperatul de la PNL”. Govor a spus că președintele Partidului Național Liberal Satu Mare a făcut o înțelegere cu AUR ,,ca să nu rămână pe drumuri” și că ,,a dus PNL-ul la cel mai jos nivel”.

,,Disperatul care conduce PNL-ul la ora actuală a făcut o înțelegere cu un partid catalogat extremist, e vorba de AUR. Au făcut o alianță care nu are nimic de-a face cu democrația”, a declarat Mircea Govor, care a precizat că ,,disperatul de la PNL nu se bate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”.

,,Va rămâne pe din afară de la PNL, pentru că rezultatele care vor fi la alegerile locale vor fi catastrofale pentru PNL și pentru el. Iar atunci, ca să nu rămână pe drumuri, și-a pregătit un post de președinte și de candidat din partea AUR pentru la toamnă”, a spus Govor.

Președintele PSD Satu Mare a declarat că la nivel național ,,nimeni n-o să dea mâna cu AUR”, iar ,,ceea ce s-a întâmplat la Satu Mare este o excepție rușinoasă”.

,,Politica extremistă nu se face în Satu Mare. (…) Trăim într-un județ civilizat, fără scandal interetnic. Ferească Dumnezeu ca la conducerea Consiliului Județean să ajungă combinația disperatul cu AUR. Ne nenorocesc complet. Județul ar fi la coada clasamentului la nivel național pentru că nimeni, nicio guvernare care funcționează în țara asta n-o să dea mâna cu AUR. Niciun prim-ministru nu va face guvern împreună cu AUR. Nu va fi alianță la nivel național cu AUR. Ceea ce s-a întâmplat la Satu Mare este o excepție rușinoasă”, a declarat Mircea Govor.

10 comentarii

  1. unul Răspunde

    Intelegere banditule, cum ai facut tu cu udmr, nu alianta. Alianta era daca aveau liste comune. Mai pune lumea botul la puscariasul asta cu fapte prescrise?

  2. Govor gropar. Cozma papagal.USR SI FORȚA NU exista. Răspunde

    Când aud partidul extremist îmi vine să mă cc pe mine. Tu ai fost și ai rămas un hoț extremist. La europarlamentare votăm AUR la prezidențiale Cosmin Gușă. Și la municipiul SM UDMR și l‐a consulul tot UDMR.

    • Asu de Trefla Răspunde

      No, da cu democratia cand votezi? Ca pana acuma vad ca votezi cu tăți diktatorii si prorușii. Desi te infrupti din greu din beneficiile Vestului. Ca ma gandesc ca nu conduci o Lada. Sau cred ca nu iti faci concediile in Rusia. Sau copii tai(daca ai) nu au emigrat in Rusia.
      Pe de alta lature, daca tie nu ti-e bine, nu-i bai. Du-te in Rusia sau in Koreea de Nord si sa fii fericit. Da nu ne obliga pe noi sa fim prorusi. Niciodata! Macar pentru memoria bunicilor nostri.
      PS
      Pe Gabor si UDMR. ii votez si eu. La locale. Da pe Viktor Orban nu l-as vota niciodata.

  3. Asu de Trefla Răspunde

    No aici nu ma bag. Ii las sa isi care pumni in cap. Da tare miroase a…Wrestling.

  4. Mooie PNL&PSD Răspunde

    MOOIEEEE PSD!!!

  5. 💩 Răspunde

    Care dintre ăștia 2 are scorul cel mai mic la alegeri oare are demnitate să-și dea demisia din conducerea partidului? Fac pariu că niciunul nu are cojones să facă asta! Disperați sunt amândoi, pentru ambii este cam ultima șansă să sugă județul ăsta de mai mulți bani! ARL, Strabag, puțin și de la firmele de casă udmr(toată lumea știe care sunt), etc…🤮 La ce coloană flexibilă cred că pot să și-o sugă singuri.

  6. Mihai Răspunde

    Cazma e un impostor santajist il are cu ceva la mana pe mai impotorul Simion , Govor e uns cu toate alifiile dar cel putin are coloana

  7. Calin Culcean Răspunde

    Succes PSD!

  8. Hai bai Răspunde

    Sa le dam la Muie PSD/ilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.