Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

Kereskenyi, mesaj după Zilele Orașului: „Au fost trei zile de multă bucurie. Vă mulțumim tuturor!”

Timp de trei zile, Satu Mare a purtat haine de sărbătoare. Ediția cu numărul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare a arătat încă o dată că orașul are o comunitate vibrantă, oameni deosebiți care iubesc să iasă împreună la evenimente, să trăiască, să aplaude, să rezoneze cu artiștii de pe scenă, este mesajul transmis de Primăria Satu Mare.

,,Zilele Orașului Satu Mare 2024 au fost 3 zile de sărbătoare, emoție și multă bucurie! Vă mulțumim tuturor pentru implicare, sunt convins că toți vă veți aduce aminte cu plăcere de aceaste zile!’’, este mesajul transmis de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor

Evenimentele culturale, cele artistice, concertele, expozițiile, concursurile, întrecerile sportive și numeroasele programe interactive au atras zilnic un public numeros, sătmăreni de toate vârstele!

Zilele Orașului Satu Mare 2024 au fost organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Sponsorii evenimentului au fost:

–         CIUC – sponsor principal al evenimentului
–         COCA – COLA
–         BARTA ATI
–         PIZZERIA WOW

„Le mulțumim pentru implicare și profesionalismul de care au dat dovadă și de această dată instituțiilor care ne sunt la fiecare ediție a Zilelor Orașului Satu Mare parteneri în asigurarea ordinii publice, mereu la datorie: Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Poliția Municipiului, Poliția Locală, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, ISU Someș, Serviciul Județean de Ambulanță”, transmite Primăria Satu Mare.

 

4 comentarii

  1. Sandra Răspunde

    Felicitari ! Si pe mai departe..SUCCES!

  2. Rácz Jenő Răspunde

    Noi îți mulțumim dl. Primar Mult succes mai departe.
    További sok sikert kívánunk.

  3. wow Răspunde

    poate sunt un pic rautacios, dar cosma chiar nu a facut nimic,????? FELICITARI GABI ai 9 voturi din partea familiei mele multumim iar cu laudatori,,,,,vom face vom vedea,ect…conoastem ,,,promisiuni….!!!!

  4. Ileana Răspunde

    Felicitări și mulțumiri pentru tot ce ați făcut pentru orașul nostru!
    Proiecte mari,utile și finalizate. Nu doar promisiuni electorale.
    Mulțumiri și pentru informare, dialog, corespondență și multă transparență cu noi cetățenii. Nici un primar nu a făcut asta.
    Mult succes pentru viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.