Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

Un sătmărean care răspundea de siguranța circulației feroviare, prins băut la serviciu

Un sătmărean, angajat al CFR și responsabil de siguranța feroviară, a fost prins băut la serviciu, informează monitorulcj.ro.

Miercuri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Satu Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, „în dimineața de 22 mai, fiind în exercitarea atribuțiilor de control și supraveghere la intrarea în serviciu a personalului, un bărbat din municipiul Satu Mare, având funcția de manevrant vagoane cu atribuții privind siguranța circulației feroviare, a fost testat cu aparatul alcooltest, constatându-se 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit unei informări publicate de Poliția Română.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

3 comentarii

  1. Por cu ti Răspunde

    Pe manevrant l-a dat în gât “un prieten”. Aceștia de la Poliția TF stau ascunși în birou, nu văd nimic. De exemplu astăzi 27.05.2024 in jurul orelor 3.45 un individ agresa verbal călătorii de pe peron, Poliția era la “hodină” în Postul Poliției TF. Cu ei ca fără ei!

  2. acarul Păun Răspunde

    Poliția întotdeauna s-a eschivat de sarcinile lor, adică de a supraveghea ordinea în gări, trenuri, etc. Astfel, țiganii și alți cocalari agresează personalul feroviar și/sau călătorii și poliția doarme, nu răspunde la telefon, fiecare se descurcă cum poate. În schimb, la deraieri sau alte incidente feroviare nu mai poți scoate cucu’ de ei, ei păzesc “câmpul infracțional”. N-ar fi mai bine să se ducă dracului și să-i dea afară pentru că oricum nu-și fac meseria pentru care primesc o grămadă de bani ?!?? Chiar n-avem nevoie de ciurucurile astea!!!!!!

  3. Eu Răspunde

    Bine zis așa este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.