Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

Paradă cu sute de motoare pe străzile din Satu Mare. A fost deschis oficial sezonul moto 2024

Deschiderea oficială a sezonului moto în Satu Mare, începutul unei noi aventuri pe două roți, a avut loc astăzi, sâmbătă, 11 mai. Cele mai cunoscute cluburi moto din Satu Mare: Viking MC, Trust MC, Daimler MC și Eagle Bikers, într-o colaborare comună, au organizat parada de deschiderea oficială a sezonului moto 2024, unde au străbătut străzile orașului, admirați de sătmăreni.

Evenimentul a avut loc în parcarea Auchan, unde în scurt timp s-au adunat sute de oameni, atât participanți la paradă, cât și pasionați care au venit doar să admire bijuteriile pe două roți și să asculte vuietul răsunător al motoarelor. La ora 13.00 s-a dat startul paradei care, anul acesta, a avut un traseu 20 de km, la care au participat în jur de 300 de motocicliști.

Traseul a fost unul stabilit cu atenție, iar din parcarea Auchan au pornit spre centură și au continuat pe: Str. Aurel Vlaicu, Str. Lăcrimioarei, Str. Rodnei, Str. Fabricii, Drumul Odoreului, Bd. Henri Coandă, Bd. Transilvania, Str. Alexiu Berinde, Bd. Lalelei/Podul Golescu, Drumul Careiului. Ultimul punct de pe traseu a fost în Parcul Industrial Vetiș la Club House Viking MC, unde reușita paradei a fost celebrată de o petrecere și un gulaș gustos, pregătit de membrii clubului pentru toți participanții.

Acest eveniment a adunat participanți din mai multe județe: Satu Mare, Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud și Cluj cărora li s-au alăturat pasionați chiar și din Ungaria, Serbia și Austria. Comunitatea moto dorește să mulțumească tuturor pentru participare și implicare.

Cu sprijinul Ali Baba tractări și Aushopping City Satu Mare desfășurarea evenimentului a fost un adevărat succes!

7 comentarii

  1. Pe 2 roți cu 2 neuroni Răspunde

    Bă băieți cu cefe late, vă evit ori de câte ori vă văd sau nu în trafic, dar știți de ce, pt că săriți de pe o bandă pe alta, aveți viteză, că voi vă trăiți clipa și nu respectați nici o reglementare din codul rutier. Drumuri line.
    Să prindeți și următorul sezon

    • Vlad Răspunde

      Din pacate aveti dreptate. Foarte multi pe 2 roti care intra in fata ta fara sa se asigure

    • Mai multi neuroni decat tota fam ta Răspunde

      Vezi ca iti miroase mana a Transurban pacaliciule

  2. Mihai Răspunde

    In calitate de reprezentant al categoriei pe 2 roti doresc sa va spun ca sentimentul e reciproc, chia azi dimineata o reprezentanta al celor pe 4 roti depaseste o coloana de 5-6 autoturisme pe linie continua si trecere de pietoni si ma ignora compet pe mine care vin din contrasens, mai in face si flashuri sa ma dau la o parte sa poata sa isi finalizeze manevra, eu zic sa nu generalizam ca nu este padure fara uscaturi.

  3. Scriitorul Răspunde

    Forte bine precizat, Mihai@
    Eu circul atât pe doua roti cât și pe patru roți și tot timpul dau de “uscături” vorba ta în trafic….
    Indiferent cu ce ești RESPECTĂ-TE PE SINE!

  4. Gabor McPalinka Răspunde

    Parada cu “motoare” ? Domnu’ scriitor care ai facut scoala de “jurnalistica” la Liceul Agricol din Livada, vehiculele respective se numesc motociclete. “Motorul” este o componenta a unui autovehicul.

    Sau esti de etnie si ai incercat sa faci un “import” de cuvand din limba cailor?

  5. MX Răspunde

    @Gabor McPalinka
    Dacă mătăluță nu asculți Cargo (Călare pe motoare), ia d-aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=I0HHUC5DUvg

    Oricum, seria de motor contează, cadrul e piesă de schimb, invers decât la căruțași 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.