Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Pompierii au intervenit după ploaia din Satu Mare: curți și beciuri inundate, copac căzut pe stradă

Pompierii au intervenit după ploaia torențială ce s-a abătut, joi, asupra municipiului Satu Mare. Mai multe curți și beciuri au fost inundate, iar un copac a căzut pe stradă.

,,În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase avertizate, în dispeceratul ISU Satu Mare  au fost primite, până la ora actuală, patru apeluri care sesizau efecte ale acestora. Solicitările de intervenție se împart astfel: un copac căzut pe carosabil, strada Ana Ipătescu din municipiul Satu Mare și trei curți și beciuri inundate pe străzile Gutinului, Iuliu Hossu și Michelangelo. Misiunile pompierilor sătmăreni în urma manifestărilor meteorologice sunt în continuare în desfășurare”, informează ISU Satu Mare.

Județul Satu Mare s-a aflat joi, 30 mai, sub incidența unei avertizări meteorologice:  Cod portocaliu între orele 18:45- 20:00, cu descărcări electrice, grindină, averse 35-40l/mp, intensificări ale vântului. Pentru protejarea populației din zonele aflate sub incidența codului  meteorologic menționat, pompierii au  trimis un mesaj de avertizare prin Sistemul RO-Alert.

În urma precipitațiilor abundente a fost inundat pasajul de pe drumul Botizului, dar și mai multe străzi din municipiul Satu Mare.


CITEȘTE ȘI: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.