Ultima actualizare: ieri, 20:37

 

Locale

Primarul Ovidiu Duma, cetățean de onoare al orașului Sîngerei din Republica Moldova

Un gest emoționant de recunoaștere și apreciere a venit din partea Republicii Moldova către primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma. Prin hotărâre de consiliu local, Duma a primit titlul de Cetățean de Onoare al orașului Sîngerei, reședința raionului cu același nume.

„Frații noștri de peste Prut sunt flăcări vii de patriotism și iubire de neam, motiv pentru care mereu i-am sprijinit activ, în numele comunității noastre. Acest titlu onorant este, în primul rând, al tuturor #ardudenilor, oameni cu inimă mare, ale cărei bătăi se aud până dincolo de granițele geografice ale țării. Primarul este #carte de vizită a unei comunități, reprezentând imaginea în oglindă a cetățenilor care-l aleg. Datoria mea este să vă reprezint cu demnitate, echilibru și suflet, iar dovada că Ardudul a câștigat respectul pretutindeni în țară și în străinătate, vine prin astfel de distincții deosebite. Mulțumesc Sîngerei, mulțumesc Arcadie Covaliov și tuturor celor care au considerat ca meritam această distincție! Felicitări ardudeni, mădărăseni, băbeni, gerăușeni și stimați locuitori ai Sărăturii și ai Ardudului Vii! Ardud, orașul unde se poate”, a transmis primrul Ovidiu Duma.

Duma a subliniat că această distincție reprezintă o dovadă a respectului câștigat de Ardud pe plan național și internațional.

3 comentarii

  1. Varu Răspunde

    De Ardud nu zice nimic?

  2. c-block Răspunde

    Om deștept. Își așteaptă vremea calm ca și un politician calculat. Fără scandaluri ca și alții. Sunt curios dacă în curând i se va oferi această șansă.

  3. SERGIU Răspunde

    sa-l duca acolo la ei… sper ca ramane acolo defintiv😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.