Ultima actualizare: azi, 09:40

 

Locale

Șapte candidați la Primăria Satu Mare. Cu cine votați?

Șapte candidați s-au înscris, oficial, în cursa pentru Primăria municipiului Satu Mare. Termenul limită a fost 30 aprilie, ora 24.00, iar dosarele s-au înregistrat la Biroul Electoral Municipal.

După analizarea dosarelor, au fost acceptate cele șapte candidaturi. Astfel, candidații pentru funcția de primar, în ordinea în care s-au înscris sunt:

1. Kereskenyi Gabor – UDMR;

2. Radu Tiberiu Roca -PSD;

3. Adelin-Cristian Ghiarfaș – Forța Dreptei;

4. Radu Panait – Alianța Dreapta Unită USR-PMP;

5. Ciprian-Lucian Tișea – AUR;

6. Vasile Palincaș – S.O.S România;

7. Dan Băbuț – Partidul Patrioților.

 

49 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Întrebare de doi lei pentru care nu merită să ne obosim creierul :clar ca bună ziua că va câștiga Kereskenyi,chiar și dacă ar fi alegeri în două tururi !!

    • Adi Răspunde

      Cel mai bun este domnul $ Tisea , un intelectual fin , școlit , plin de proiecte și realizări .PNL -ul are toate șansele să câștige aceste alegeri, iar sondajul de pe grupul Satu Mare Non -stop îl da câștigător detașat !
      Succes Cozma , o echipă perfectă Tisea -Cozma .

  2. Ciki Cean Răspunde

    Niște ”okoși” în loc să se concentreze pe un singur candidat s-au trezit ei că ar fi mai interesant cu doi candidați?!Acum ori e ”forță” ori e ”alianță”,hotărâți-vă și lăsați dreaq alcoolul ,nu vă luați după ”lider” că riscați să ajungeți ca el !

  3. H&R Răspunde

    Cine a făcut cel mai mult pentru oraș…

  4. Sătmărean Răspunde

    Clar că votăm cu Kereskenyi Gabor ! El va câștiga, restul sunt ciuri buri , papagali !!!

    • clar Răspunde

      Clar ca esti ungur ciuri-buri!

      • c-block Răspunde

        E dreptul tău să crezi ce dorești. Dar eu chira snt nedumerit. Adică presupunând că mă duc la vot te rog spune-mi dintre candidații ăștia care ne salvează de unguri ce propun ei în viitorii patru ani???? Că până acum nu s-a zis nimic. Normal așa ar trebui, votezi omul, gospodarul, echipa și programul, nu? Dar poate tu știi mai bine și eu nu am fost destul de atent și mi-a scăpat ce propun ceilalți pretendenți. poate mă lămurești tu ciuriburi. 🤔

        • clar Răspunde

          Daca tie ti se pare propunere decenta ca tot ceea ce se intreprinde in acest oras este pentru a intarii identitatea maghiara si a injosii romanii atunci ai dreptate. Parcarile supraetajate sunt proiecte incepute de altii, centru nou la fel, pasarela iar, al 3-lea pod aceiasi situatie, etc…In afara de gradinite si crese cu predare in limba maghiara, reabilitarea de cladiri si biserici emblematice pentru maghiari, si multe altele, spune-mi un proiect al acestui șovin care este pentru romani!? 1 decembrie este o gluma de sarbatoare, in schimb 15 martie, zilele partium au parte de tot concursul institutiilor subordonate primariei. Nu ziceam ca unul sau altul este mai bun, dar voi ungurii votati strict etnic pentru ca asa va spune la biserica. Udmr este pentru unguri ce este Psd pentru romani! Singurul lucru care il vor este sa ii tina pe unguri prosti si fara educatie pentru a fi usor de manipulat.

          • c-block

            Tu trăiești în beznă totală. Spune-mi te rog care este programul electoral al candidaților. la asta să răspunzi și nu să arunci baliverne pe aici. De unde crezi tu că sunt votant al lui primarului? Eu am întrebat doar care este program electoral al contracandidaților. În rest asta ca săafli de la mine acele proiecte de care pomenești nu sunt porniți de alții asta în afară de podul trei care din motive lesne de înțeles, doar e o poveste de 30 de ani în rest toate sunt proiectele actualului primar. MAI ALES PARCĂRILE SUPRAETAJATE CARE PROIECT ESTE CHIAR AL LUI ÎNCĂ DIN PERIOADA CÂND ÎNCĂ ERA DEPUTAT DE SATU MARE! Nu știu restul cine ce proiect a pornit că dacă era așa orașul nu ar arăta deplorabil. Eu ca și persoană sunt liberal, nu am ascuns asta, dar tot așa am spus că pe Kozma nu-l pot vota. Din partea familiei mele poate contabiliza liniștit încă de pe acum minus 6 voturi. Acum 4 ani le-a avut. Fii mai decent în comentarii și știu că e greu pentru tine dar încearcă să fii obiectiv.

          • Clar

            Răspunzi doar la ce îți convine. Asta cu “eu sunt liberal, bla bla…” o tot tocați aici de ani de zile. Puteți spune orice vreți aici, nimeni nu poate verifica. Tu vorbești din ce citești pe aici și ce îți mințesc hoverii tăi verzi. Probabil ești singurul ungur care scrie corect românește. Dacă parcările sunt ideea primului chel al orașului, de ce la electrica se vorbea despre mutarea punctului trafo din spate de la Someșul pentru că intra în amplasament încă de pe vremea lui Coica? Adevărul este că se încearcă dominarea românilor( cu sprijinul paharnicului roșu în schimbul unor favoruri în nume propriu) și întărirea identității maghiare. Combate-mă cu argumente în privința asta, hunule!

          • 🤣

            Esti penibil “clar”

          • Clar

            Dai lecții de moralitate, dar ești de meserie postac. Te ascunzi sub câte nick-uri ? Penibil este ceea ce faci tu, nu mai vorbesc despre cât de ipocrit ești! Dă-ți arama pe față măcar bozgor borât! Vrei proiecte, uită-te de exemplu la ale lui Panait. Uită-te în orașele unde sunt primari USR cât au crescut investițiile și bunul simț în instituții. Dar pe tine nu te interesează așa ceva, pentru că probabil la cât timp ai să tot comentezi aici ești unul dintre miile de trântori din instituțiile căpușate de nesimțiți și în cazul în care s-ar schimba conducerea ai fi aruncat cu picioare în fund din funcție! Argumentele lu’ pește prăjit cap rotund cu mintea în colțuri, în rest “block” total.

  5. Beny Kira Răspunde

    PNL îl susține pe Ciprian Tisea. E cel mai bun, are experienta în administrație la Consiliul Județean Satu Mare

    • @Beny Kira Răspunde

      :)))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))

    • ... Răspunde

      Dacă PNL a ajuns in halul ăsta, cu așa candidat , e vai și amar de Pnl Satu Mare …
      Sau l-au trimis de mișto ,pe cel mai șters ..

      • ... Răspunde

        Și ce te f@te pe tine grija de penele????? Vor culege ce au semănat. Simplu. Majoritatea dintre cei ce se afișează acum în față nu au nici o treabă cu liberalismul.

      • Govor gropar. Cozma papagal Răspunde

        Asa zic si eu.

      • alegător resemnat Răspunde

        Care candidat la Primăria din partea PNL estem??????? Că nu estem nimeni! Vai de capul tău. Dar cred că la vot te vei duce să-l votezi pe Iliescu, nu?

    • Sătmărean 1 Răspunde

      Vai dye **** ta Beni. Tu și Tișea, amândoi faceți treabă bună!

    • Vasy Răspunde

      Asta-i ala harnicu’ care cica si-a dat demisa ca nu lucra la consiliu si primea bani degeaba?
      Amu sincer mi-e jena de jena lui… da oricum sa ne fereasca D-zeu si toti sfintii!

  6. Mae Răspunde

    Niște dobitoci !!!!! Ce mai vrea și drogatu de Danut

    • Mifu Răspunde

      ….. dan băbut dator cu banii la jumătate orașul Satu Mare, un boschet și la propriu și la figurat….. candidează la primărie,văi și amar ,nici portar la o scară de bloc nu ii bun!:))))))))))

  7. Mae Răspunde

    Băbuț !!!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Bun banc. De mult nu am râs așa bine. Mai are curaj să se afișeze în public după ce a făcut pe vremea cât era sluga lui Coica????? Eu în locul lui aș fi plecat de pe hartă.

    • Sătmărean 1 Răspunde

      Zero barat Băbuț și nu numai….

  8. Varu Răspunde

    Haideți să vă spun ceva,Gabor sa grăbit să reinventeze centrul satmarului,a scos circulația din centrul vechi și a mutato pe o singură stradă Mihai Viteazul parcările la fel,este un calvar pentru ce-i care lucrează sau locuiesc în acea zonă,despre locurile de parcare nu mai vorbesc,asta doar ca să aibă unii pe unde să-și plimbe ouăle vopsite in alb și mai ales în verde.

    • 😲 Răspunde

      Daaaa. E nașpa când cineva nu mai are ouă de plimbat pe Korzo. 🤔😢🤣 Spune drept e acru rău? Că dacă da să știi că îmi pare bine.

    • Zetea Răspunde

      Tu incă la faza asta ai ramas ca s-a inchis circulatia in centru ? mai răsfoiește si tu !
      Esti din Stăna?

      • Mifu Răspunde

        PSD face jocurile UDMR….Ghiarfasi este. Pionul lui gabor pentru un nou mandat….restul o s….u

    • Vasy Răspunde

      @Varu – zi-mi tu mie daca a vrut Gaborica sa faca o parcare subterana si cine s-a opus? Normal ca acuma se cauta alternative si mai dureaza pana ce parcarea ce se construieste o sa fie gata Inca ceva… in toate orasele civilizate centrul e inchis, nu stiu de ce Satu Mare era mai special…. dar acuma ca iti place, ca nu-ti place, macar se mai vede ca e plasat la poarta occidentului.

      • Govor gropar. Cozma papagal Răspunde

        Cozma cu gura lui de papagal a spus ca sa o pus la ăia care vor sa fure Ardealul bucata cu bucata, o prostie nu fura nimeni daca fura cineva la noi sunt tot cei oe acre ii credem noi cei mai corecți.

  9. Sătmărean 2 Răspunde

    Nu, din Medyeș !

  10. Govor gropar. Cozma papagal Răspunde

    Din pacate sau din fericire votez cu ungurul de si ma cred patriot, pur si simplu nu ai cu vine vota.

  11. Vasy Răspunde

    Ioi da unde-i SupiziThorr-ul? Nu vrea sa fie primar?

  12. Flaviu Răspunde

    .. hai să vă spun eu cum stă treaba….. Roca și cu Ghiarfasi o ard cu voturile pentru Gabor….PSD o joacă și la municipu și la județ pentru UDMR…..pentru funcțiile de viceprimar și cele vicepreședinte la județ…ghirfas o arde la și el pus de Gabor să fută voturile românilor să fie sigur că iese încă patru ani!….. testul este pe bani ….. MULȚI!!!:))(

  13. Satmareanu’ Răspunde

    Nu va mai stresati, am mai vazut acest film acum 4 ani, clar ca Gabor ramane primarul satmarenilor, punct!

  14. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Îmi vine să râd când vǎd cǎ unii mai au curajul sǎ se ia la trântǎ cu gospodarul primar Gabor! 😂😂😂

  15. c-block Răspunde

    @Clar, asta ca să-ți fie clar. Ești liber să crezi ce dorești. Eu ca și formație și educație sunt de școală veche, trecut bine de 60 de ani și mă doare lateral la doi yarzi în orice direcție de ce crezi despre mine. Eu știu că ce am spus este adevărat. Dacă nu ,mă crezi legat de parcarări poți verifica pe internet în arhiva ziarului. Kereskenyi inca era deputat când a venit acasă și a participat după multă muncă de lămurire (Coica nu a vrut să-i asigure acces în sala de ședință) și a spus răspicat că este printre priorități această investiție. Aia că nu s-a grăbit să realizeze după ce s-a văzut în funcție și asta-i drept. Că uite au trecut 8 ani de atunci! Nu a fost ideea lui Coica parcarea, nimic nu a fost început la proiectare. Aia că s-a discutat că hai să vedem dacă se face noi ce trebuie să facem cu mutatul aia e fix altceva. Că hai că am multe cunoștiințe și în funcții mari pe la Electrica și eu. Așa că lasă tu poveștile mai bine. Coica nu a făcut nimic în oraș în afară de demolatul garajelor și așa-zisele parcări eco de pe Cloșca, nici un proiect, nimic-nimic. Cel mai prost primar forever ce putea să fie ales! Dar repet, în capul tău plin de fixuri tu ești liber să crezi ce dorești. Din fericire nu în părerea ta stă ce se va face. 🤮

  16. c-block Răspunde

    Și încă atâta @Clar că nu mi-ai răspuns la întrebare. te rog prezintă ce cuprinde programul electoral al celorlalți candidați. Acum a ieșit cu ceva slab Panait dar restul nimic! Zici că nici nu vor să fie aleși! Hai pa.

  17. io Răspunde

    vor f c totii votati

  18. ion Răspunde

    Adelin

  19. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tise primar🤣🤣. Asta ii tare.
    Kereskenyi castiga din nou, nici nu se discuta

    • Mary Răspunde

      Și Eu sunt de părere căci actualul Primar va fi și viitorul Primar !
      Il apreciez și l voi vota ,restul sunt amatori de funcții! Da,Costea încă îl apreciez ,dar nu va ieși acum !

  20. c-block Răspunde

    Eu tot aștept de la cineva să-mi explice ce conține programul electoral al celorlalți candidați, adică ce propun în mandatul de 4 ani care vine. Că din ce am auzit până acum Panait visează umed iar restul nu propune nimic. Aici nu pomenim de Cozma cu programul deja celebru #jos-cu-ungurii că el nici măcar nu candidează la primărie. Deci haideți măi și lămuriți oamenii că după vot veți zice că oamenii sunt răi și nu v-au votat. Dar voi cu ce ați încercat să-i convingeți papă lapte de politicieni ce sunteți???? Că mulți dintre voi oricum sunteți acolo de umplutură și știți prea bine asta și voi. Păcat de hârtia și de spațiul consumat pe voi. Sincer.

  21. Govor gropar. Cozma papagal Răspunde

    Roman din mama tata la Mare votez UDMR. Altceva nu exista.

  22. Primașu Răspunde

    Gabor ramane pimar. Cel mai bun primar de dupa 1990. Orasul schimbat la față 95%. Desi, fie vorba intre noi, l-am urat atunci cand a intrat pe teren (acum mulți ani, inca nu era primar) si a facut scandal la nu stiu ce meci de baschet. Eu il aleg. Nu are rost sa va zbateti, desi este de apreciat dezbaterea electorala pentru ca este esența democratiei…. Spor!

  23. Mihaita Piticu' Răspunde

    @Primasu …..Corect

  24. Alba Neagra Ca Zapada. Răspunde

    Cei șapte pitici.

  25. Bănuță Petru Răspunde

    …pentru alegeri locale într-un singur tur…
    în localitățile cu mare diversitate etnică din România, în speță din judetul și municipiul ,Satu Mare votul va fi unul etnic …

    Strategie NU glumă….
    „Divide et impera” este cunoscută în română ca: „divide şi cucereşte” sau „dezbină şi stăpâneşte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.