Ultima actualizare: ieri, 17:36

Locale

Satu Mare se pregătește de sărbătoare. Restricții de circulație de Zilele Orașului

Ne pregătim de sărbătoare! Zilele Orașului Satu Mare, cea mai mare sărbătoare a comunității noastre, se apropie cu pași repezi, aducând o serie de evenimente inedite și distractive pentru întreaga familie.

Miercuri, 22 mai, primarul municipiului, Kereskényi Gábor, și reprezentanții serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Satu Mare s-au întâlnit cu șefii structurilor din MAI – Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Poliția Municipiului, Poliția Locală, ISU ,,Someș’’, Inspectoratul de Jandarmi Județean, precum și cu reprezentanții Serviciului de Ambulanță, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu, cu operatorul de salubritate, pentru a stabilii ultimele detalii organizatorice pentru a asigura un eveniment memorabil si lipsit de incidente.

Restricții de circulație pentru buna desfășurare a evenimentelor

Pentru a facilita accesul participanților la evenimente și a asigura o desfășurare fluentă a traficului, se vor aplica restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania. Restricțiile vor intra în vigoare joi, 23 mai, ora 20.00, și vor fi ridicate luni, 27 mai la ora 05.00. Detaliile complete privind zonele afectate de restricții pot fi consultate pe harta atașată.

„Ne dorim ca sătmărenii să aibă un final de săptămână cât mai plăcut, participând la evenimentele cuprinse în cea mai mare sărbătoare a comunității noastre – Zilele Orașului Satu Mare”, au precizat autoritățile locale.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.