Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

Șoferi beți și fără permis în Satu Mare. Polițiștii au aplicat sute de amenzi

Șoferi beți și fără permis în Satu Mare. Indivizii au fost prinși în această săptămână, în timp ce se plimbau cu mașinile prin oraș. 

Ce spune poliția:

,,La data de 16 mai, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Wolfenbuttel, au efectuat semnale de oprire unui bărbat, de 48 de ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 17 mai, în jurul orei 01.22, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 43 de ani, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism pe strada Mioriței din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

De asemenea, în cadrul unei acțiuni desfășurată în această săptămână, în județul Satu Mare, polițiștii au aplicat peste 200 de amenzi și au reținut mai multe permise de conducere.

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 46.755 de lei.

Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 10conducători auto, fiind reținute un număr de 11 certificate de înmatriculare a autoturismelor”, mai informează Poliția Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Slaba recolta baieti.Degeaba dati amenzi,ridicati taloane si alte treburi.Uite ce s-a intamplat azi la Ciuperceni.Pe asta(astia)de ce nu reusiti sa-i vanati?…Doar faptul ca saptamanal iesiti pe doua trei artere la vanatoare nu ajuta la stopartea unor derbedei in trafic.De ce pe Cld Lucian Blaga si pe Botizului se circula in draci,viteze cu mult peste limita si se fac concursuri cu motociclete turate la maxim in fiecare week-end?Unde sunteti voi cand acesti nemernici fac ceea ce fac.Sunteti cumva in cardasie cu ei sau nemernicii sunt chiar dintre voi?Sunt doar supozitii dar pare lipsit de implicare sa nu fiti acolo unde este nevoie sau acolo unde sunt cele mai mari riscuri de nenorociri(vezi cazul Ciuperceni).

  2. Varu Răspunde

    Atât au învățat să stea la pândă,nu știu să facă prevenție

  3. Vasy Răspunde

    Eu m-am plictisit de stiri din astea cand soferii sunt “manga”, e clar ca pedepsele nu ii sperie, ci mai degraba aici e vorba de lipsa de educatie, se lucreaza la preventie dar na… aici are de lucru Iohannis Putzanshtein numai ca el pleaca si ramane Romania ne-educata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.