Ultima actualizare: azi, 10:55

 

Locale

VIDEO. Cerere în căsătorie cu ajutorul poliției, în municipiul Satu Mare

Cerere în căsătorie cu ajutorul poliției, în municipiul Satu Mare. Totul s-a petrecut joi, 9 mai, pe bulevardul Lucian Blaga, atunci când Raul Zarzu, un fost campion național la lupte greco-romane, a fost oprit de poliție pentru un control de rutină, informează dincolodesport.eu.

În timpul controlului, polițistul l-a rugat pe Raul să deschidă portbagajul mașinii. Pentru surpriza tuturor, în portbagaj se afla un buchet impresionant de flori. Însă, surpriza nu se oprea aici. Raul a chemat-o apoi pe iubita lui, Alexandra, în spatele mașinii, s-a pus în genunchi și a făcut o cerere de căsătorie neașteptată și plină de emoție.

Momentul inedit a fost aplaudat de cei prezenți în zonă, iar pentru Alexandra va rămâne cu siguranță unul de neuitat.

@portalsm

👮‍♀️👮 Cerere în căsătorie cu ajutorul poliției, în municipiul Satu Mare! #politia #satumare #cerereincasatorie

♬ sunet original – portalsm

15 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Astia is eroii de la Caracal? Cu criminalul actritei se mai aude ceva?
    Plavanii se tin de carnaval, fac pe mascaricii in timpul programului, cu masina se serviciu, ca pretenaru sa isi impresioneze vitzica. O reactie a IPJ?

    • Asu de Trefla Răspunde

      Chiar asa. Cum spui. Grandomanie.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Grandomanie e altceva. Asta e nevoie cronica de a fi bagat in seama. Probabil o vrut sa umezeasca miresica mai tare decat o va putea-o face in noaptea nuntii, iar la gabori oricum acesta le e nivelul.

  2. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Pentru asa ceva avem Politie?! Sa facem programe personale si cereri in casatorie… ? Bine de stiut! Intre timp VIN UNGURII SI NE FURA TARA, nu? :))))

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Acuma na, poate ala e ceva greucean local, si le-o dat sclavilor cate un 50 de lei, sa aiba si sufletu lor. Plus ca va da bine la CV,poate se invart si de-o avansate, poate un oskar. Important e ca au iesit cu bmw-ul, sa nu miroase nuntasii a logan

  4. 🚔 Răspunde

    “Momentul inedit a fost aplaudat de cei prezenți în zonă, iar pentru Alexandra va rămâne cu siguranță unul de neuitat.”…..mai ales comentariile de pe portalsm la acest articol 🤣

  5. părerea mea Răspunde

    Am mari dubii asupra a cât de regulamentar este toată treaba asta, cât este permisă. Am îndoieli serioase. Nu știu pompierii de ce nu fac de astea? Oare că nu au timp de așa ceva și nu riscă că poate sunt trimiși în misiune? Oare? Că nici ei nu sunt ușă de biserică dar totuși. Toate au o limită. Și dacă erau în timpul serviciului e și mai interesantă problema. Mai ales dacă avea acceptul tacit al cuiva. Nu știu, doar presupun. Că dacă știau ce vor face și se va înregistra probabil au primit liber de la cineva. Că totuși nu cred că sunt atât de proști să riște. Părerea mea. Eu aș interveni legislaltiv sau cel puțin pe linie de regulament intern și nu aș permite așa ceva pe viitor. Într-un fel fac mișto, bășcălie. Și de ei înșiși. Apoi țipă că nu sunt respectați. Vorba lui @Vulpea bi-polara, unii zici că se cred urmașii lui Sergiu Nicolaescu. Și dacă cineva de la atâta va avea amintiri minunate despre acest moment care ar trebui să fie de fapt intim atunci îi permit să am o părerea nu prea bună despre respectiva. Fără supărare. Eu nu sunt adeptul să fac singur circ din viața mea. În ordinea asta de idei pasul următor ar fi transmisia live a nașterii progeniturilor, nu? Fiți măi mai decenți oameni buni.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Nu as avea rezerve prea mari sa.ma indoiesc de.mintea putina pe care o au cei doi clovni. Iar de simbolistica momentului da, iti dau dreptate….viitoarea “doamna” iesea mai bine in decor de astepta pana poate posta pe tiktok cearseafu cu urmele virtutii sale. Abia atunci rupea fasu, ca bouleni care sa intrerupa festivitatea de 1 decembrie doar ca sa se dea in spectacol ieftin or mai fost.

      • 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

        Data viitoare poate va fi cerere in casatorie la inchisoare sau ce mai?

  6. Vulpea bi-polara Răspunde

    https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online
    Am trimis o.petitie, am intrebat de tariful cu care pot fi inchiriati clovnii de la rutiera, cu tot cu bolid. Va tin la curent cu preturile la zi. Chiar sunt curios ce or raspunde 😃😃

    • părerea mea Răspunde

      👍. Cine știe poate te și amendează pentru obrăznicie. Mai știi? Dar să degradezi un moment așa intim la nivelul unui circ pe stradă în parcare spune destule despre inteligența unora. Îmi mențin în continuare părerea. Le urez totuși casă de piatră și pe viitor să încerce să fie mai calculați, mai ponderați cu astfel de manifestări. Numai să se gândească ce ar fi dacă toți a-m proceda la fel la varii evenimente din familie. Nu ajunge când e sezon de claxonat prin oraș și unii nu pot până nu trezesc tot orașul că deh e nuntă frate. Dar poate unii au copiii mici care vor să doarmă, unii sunt bolnavi sau poate îi lasă rece tot tamtamul. La asta să se gândească data viitoare.
      Referitor la petiția ta @vulpe. Sunt două variante după mine. Au făcut de capul lor fără să știe superiorii și e grav atunci sau au făcut cu acceptul tacit care iarăși e nelalocul lui ca și faptă. Totuși sunt reprezentanții autorității în teritoriu, instituție de forță care trebuie să asigure ordinea în urbe. Subliniez nu am eu cu nimeni nimica dar sunt anumite lucruri care nu mi se par la locul lor, normale. Numai gândiți așa că în oraș sunt cam 4000 de nunți pe ani, vreo 3000 de nașteri etc. Ce ar fi dacă fiecare ar face ce îl taie capul? Calculați numai câte astfel de showuri din astea ieftine ar veni pe o zi! Mie îmi dă la socoteală 19!!!

  7. Vulpea bi-polara Răspunde

    Da-le idei…ca se apuca de biznisu asta,la cati clienti ai calculat ca ar avea.
    De capul lor,nu stiu…pareau cam retardati,mai ales ala cu actele. Probabil seful lor o fi sogor cu mirele, si o vrut sa faca impresie la fosta,ca altfel e de noaptea mintii. Daca fac de-astea,ciobanesti,ma gandesc ca biznisurile soft merg unde. Parca vad bmw-urile bagate pe Bolt,in oras, sau pe blablacar in oras.
    As vrea un comunicat al purtatoarei de cuvant,cu numele tablagiilor…sa stim care-s disponibili la ciubucarisme

  8. Sătmărean Răspunde

    Pompierii după pisici, rutiera după nuntași, fain am ajuns, vai de noi !!!

  9. Andrei Răspunde

    Buda garii era ocupata? Sau cea noua, frumoasa, din parc? Mai era parcarea centurii o idee buna, iar asta fix la Tei o intreaba daca vrea sa fie facuta doamna? Lipsit de imaginatie sportivu, si lipsita de orice standarde miresica.

  10. io Răspunde

    iaca partz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.