Ultima actualizare: azi, 13:07

 

Naţionale

VIDEO. Intervenție jenantă la Cluj-Napoca: O polițistă și-a pulverizat colegul cu spray lacrimogen

Scene de cascadorii râsului la Cluj-Napoca. O polițistă i-a pulverizat spray lacrimogen în față colegului ei, în timp ce acesta se chinuia să bage în autospecială un bărbat recalcitrant.

Totul a început după ce individul a agresat mai mulți minori. Martorii au alertat poliția, iar un echipaj s-a deplasat la locul incidentului. De față cu oamenii legii, bărbatul a continuat să fie violent. A lovit un alt copil și s-a opus arestării. După mai multe încercări, polițiștii au reușit să îl imobilizeze și l-au dus la secție. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru lovire și deranjarea ordinii și liniștii publice.

5 comentarii

  1. Ciki Cean Răspunde

    Mie mi-a spus bunicu’ o vorbă,și de-atunci o respect: -”*izda-i bună doar de ftt”,și-atât !!Să zică colegul mersi că nu l-a împușcat !!

  2. citizen Răspunde

    De toată jena. Mi-am adus aminte că parcă se pregătesc și de ceva demonstrație mare la capitală că duc multe lipsuri. Că le și merită cu prisosință. Nu puteți să selectați și să pregătiți puțintel mai ca lumea pe cei pe care îi luați? Știți de care polițistă-parodie mi-am adus aminte acum? De negresa aia din Police Academy cu vocea aia pițigăiată și care făcea pe ea de frică. Sau vă rog spuneți că era ceva filmare la ceva film-comedie cu poliția după franciza Police Academy. Dacă trimiteți oameni nepregătiți pe teren asta se pățește. Nu de alta dar țipați că nu sunteți respectați. Păi pentru intervenția asta după voi ce merită cei doi????? Dacă era un grup supărat de țigani cred că fugeau de ei mâncând pământul.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    De era ala mai hotarat, deja pzda in uniforma era scoasa la produs, pe centura.

  4. Captain Morgan Răspunde

    😂🤣😂
    Nici cu panaramele din Satu Mare nu mi-e rușine…toate una și una…
    🤣😂🤣

  5. MUE Răspunde

    O trebuit sa faca si proasta ceva nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.