Ultima actualizare: azi, 13:42

Locale

Alegeri locale Satu Mare 2024 | Primii primari din județ care au câștigat

Alegeri locale Satu Mare 2024. Vă prezentăm care sunt primii primari din județul Satu Mare care au câștigat alegerile de duminică, 9 iunie 2024.

Otto Marchiș a câștigat primăria comunei Petrești

Primăria comunei Cămin a fost câștigată de Sütő Imre

Kallos Zsolt a câștigat primăria comunei Culciu

Primăriile din Medieșu-Aurit, Certeze, Supur, Doba, Socond, Apa și Botiz au fost câștigate de candidații PNL

Dari Tamas a câștigat primăria Acâș

Gyákon Gheorghe Nicolae (FDG) rămâne primarul comunei Turulung

UDMR mai câștigă primăriile din Dorolț (Mihai Găman), Urziceni (Tiberiu Schupler), Sanislău (Kremer Ștefan), Lazuri (Beres Antal), Carei (Giurgiu-Kovacs Monica).

La Păulești rămâne primar Zenoviu Bontea

Primăria comunei Vetiș a fost câștigată de candidatul PSD

Piricsi Artur (UDMR) rămâne primarul orașului Livada

Primăria Odoreu a fost câștigată de Dumitru Pop (PNL)

Candidatul PNL câștigă primăria comunei Bârsău

Ilyes Sandor (UDMR) a câștigat primăria Halmeu

Balog Imre (UDMR) câștigă primăria Săcășeni

Primăria orașului Ardud este câștigată de Ovidiu Duma

PortalSM va transmite rezultatele imediat ce le vom obține.

8 comentarii

  1. goguta Răspunde

    primariile de bastina a celor doi lideri psd, botiz si supur castigate de pnl, hai sa va vad sugacii lui govor:)))

    • comentator Răspunde

      Si Acas unde era primar PNL castigat de UDMR. Hai sa te vad sugaciule. Ar mai fi sa luati una si la Beltiug dar nu cred. Dar ati merita. Plus la Botiz primarul a fost de la PNL. Nu e castigat nimic nou. Sa vedem in schimb ce va fi la Crucisor. Sunt curios. Ca deocamdata performanta este execrabila. mai urmeaz a sa te mandresti ca s-a pastrat Ghetina la Doba. E si asta ceva pentru unii. Si as vrea detalii totusi cum a fost faza aia cu autocarele de votani veniti din Ungaria? Unii cred ca se poate minti fara repercursiuni chiar in halul asta????

  2. goguta Răspunde

    Sa pierzi localitatile de bastina a liderilor e grav ba. ce campanie au facut si ce pretentii au avut. govor puscariasul zicea de supur in conferinta ca ia 70,80%, asa ca muie si la gara.

    • comentator Răspunde

      M@ue tie, eu nu te-am injurat retardule. Ma doare undeva de ce face Govor. In schimb ce s-a petrecut azi la Socond va fi cu urmari. asculta-ma. Si seful a fort prezent in pertsoana. Eu asa stiu ca in ziua alegerilor nu se face campanie. Dar probabil voi sunteti mai egali decat muritorii de rand. Fereasca sfantul ca cei de teapa voastra si cu memtalitatea asta sa ajunga la putere. Dar orice se plateste in lumea asta si cu cat mai tarziu cu atat doare mai tare. Du-te si linge b@asele la sefu ca in curand va deveni foarte suparat. Stii tu cand se va trezi cu un scor mai ceva ca si Firea. Exact unde ii este locul.

  3. goguta Răspunde

    @comentator, doare:)), tare:))

  4. Nimeni Răspunde

    La socond Nicu Silaghi a stat in sectia de vot fara motiv dupa ce a votat, sa sugeti **** bai pesedisti prosti

  5. comentator Răspunde

    UIte aicea ce te doare pe tine. PNL a pierdut fiefuri importante atât la județ cât și la municipiul reședință, adică Neamț, Prahova Caraș Severin ori Vrancea. Deci pierdut controlul complet. Așa-i că sugi caliciul? Și contrar a ce presupui despre mine nu sunt votant PSD. Ieri am fost la vot și mi-am anulat votul. Pentru că nu era pe cine să votez, așa am considerat. Afșă asta de la mine. Eu am făcut o analiză faptică. Tu pregătește-te la schimbarea de lider pe plan local. Adică vezi că să te reorientezi la lins. Eu cu așa ceva nu mă ocup. Și nici cu stau cu noaptea în cap ca să combat dujmanul. Unii mai și lucrează. Nu ca și tine care din asta trăiești. Dar pe câțiva dintre voi ar trebui să vă sancționeze. Referitor asta la ce ați făcut unii dintre voi în timpul campaniei și unii chiar în timpul orelor de lucru. Bineînțeles fiind bujetari. Am văzut pe unul Marghitaș foarte activ de exemplu. Nu știu cum de se poate așa ceva. Probabil la OGA nu e de lucru.

  6. comentator Răspunde

    Și uite aicea că acum citesc că și la Timiș a câștigat județul PSD. Eu zic că victoria asta aclamată este de fapt o înfrțngere usturătoare. Că nici așa nu stătea bine PNL la câte udețe avea. Acum cu atât mai mult. Așa că mai ușor cu afirmații că îți pute guritza de la răhățelul recent mâncat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.