Ultima actualizare: azi, 13:28

Locale

Bianca și Patrizia, omagiate în Italia. Ultimul adio înainte de întoarcerea în județul Satu Mare

Comunitățile din Udine și Campoformido vor organiza ceremonii funerare pentru a-și lua rămas bun de la Patrizia Cormoș, în vârstă de 20 de ani și Bianca Doroș, în vârstă de 23 de ani, două tinere românce care au fost găsite înecate în râul Natisone, înainte ca trupurile lor neînsuflețite să fie aduse pe ultimul drum în Tarna Mare din județul Satu Mare, informează rotalianul.ro. 

Întreaga Italie a urmărit cu sufletele la gură căutările celor 3 tineri care au fost înecați în apele râului Natisone, sperând la un miracol, dar trupurile neînsuflețite ale celor două fete Patrizia și Bianca au fost găsite în dimineața zilei de duminică, 2 iunie, la circa 700, respectiv 1.000 de metri de locul în care au fost văzute ultima oară. Împreună cu ele era și Cristian Molnar, tânărul român de 25 de ani, care este căutat și în aceste momente de echipele de salvare pentru a patra zi consecutivă, trupul său nefiind găsit până la această oră.

Bianca şi Patrizia vor fi omagiate prin ceremonii funerare pe data de 4 respectiv 5 iunie. Ceremoniile funerare vor avea loc la agenția funerară Mansutti de pe via del Calvario din Udine, în apropierea cimitirului San Vito. Capela mortuară va fi deschisă pe 4 iunie, între orele 8:30 și 18:30, pentru ca oricine dorește să poată aduce un omagiu. Pe 5 iunie, capela mortuară se va redeschide la ora 8:30, iar la ora 16:00 va avea loc o ceremonie de rugăciune ortodoxă.

După ceremonii, trupurile celor două sătmărence vor fi transportate în România, unde vor fi înhumate la Tarna Mare.

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Sincere condoleante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.