Ultima actualizare: azi, 18:29

Locale

Drept la replică. Florisal răspunde acuzaţiilor aduse de UDMR

Florisal răspunde acuzaţiilor aduse de UDMR Satu Mare. Redăm în continuare poziţia Florisal:

Domnule candidat Pataki Csaba,

aflat la conducerea UDMR SM, va rugam respectuos sa nu incercati sa recuperati cele 3-4% care va lipsesc in alegeri pe spatele Florisal. Ne-am saturat sa ne târâți in jocul dumneavoastra politic si sa faceti campanie electorala pe spatele Florisal. Va intelegem ca un esec pentru dvs ar fi catastrofal fiindca in economia de piata fara functii politice nu va simtiti in stare sa supravetiuti nici macar o luna, de aia va intelegem.

Rugam conducerea UDMR SM sa mentina (cel putin aparent) o conduita profesionala, apolitica fata de Florisal si fata de restul companiilor din mediul economic local care nu se afla pe “lista lor de clientela cu cotizatie lunara”, asta dupa zicala: hotii striga hotii, – ei doar in acesti parametri stiu sa gandeasca!

Declaratia vine de la varful UDMR unde actualul Presedinte al UDMR este aceeasi persoana cu actualul Presedinte al Consiliului Judetean SM important de mentionat din prisma faptului ca isi dovedeste a mia oara incapacitatea lui profesionala si lipsa de habar a legislatiei in domeniu, unde el ca si administrator al depozitului de deseuri la Doba afirma mincinos ca: Florisal ar intentiona o licitatie trucata (unde se pare, dupa vorbele lui ca are mare experienta).
El, in lipsa de cunostinta de cauza, nu stie ca legea prevede clar pentru a participa la licitatie este strict necesara “experienta similara” pe care Florisal nu o are, asa ca nu ar putea nici macar participa la licitatie, ca dovada si faptul ca nu a participat in ultimii ani la licitatii de administrare depozite de deseuri. Mai mult, Florisal nici nu are intentia de a participa la acea posibila licitatie, care probabil nici nu va exista. Si de aici se vede declaratia mincinoasa, fiecare dupa cum gandeste asa si procedeaza. Domnule Pataki, asa ca va rugam frumos sa mai studiati legislatiile care privesc administratia deseurile si in viitor sa nu mai confundati termenii cum ar fi: sortare deseurilor de colectarea selectiva, sunteti penibil!

Cu toate astea echipa Florisal va doreste sanatate si ganduri bune pt viitor”.

Acuzaţiile aduse de UDMR Satu Mare:

12 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Reacția Florisal demonstrează că cei de la UDMR au avut dreptate când au zis că Sile încearcă să-și planteze oamenii pentru a putea manevra după aceea liniștit lucrurile pe la spate.La cât ne-a jumulit la buzunare și a manipulat deciziile locale, chiar a forțat de nenumărate dăți asta eu aș sta mai cuminte. Vezi ridicarea prețurilor de la sine putere, înființarea Garda Florisal și multe altele. Eu aș sta cuminte că lucrurile astea se știu. La cât ia numai pe întreținerea spațiilor verzi sau pe toaletarea grosolană a copacilor de pe domeniul public ajunge pentru un roman întreg. Sau banii pe deszăpeziri și că se stă în dispozitiv. Sau că facturile oamenilor în continuarea sunt pe persoană și nu pe cantitate. Absolut ilegal! Sau facturarea serviciului de ridicare separată a gunoiului uscat care de fapt nici nu prea se face. Eu în locul primarului sau a prefectului aș cere verificare de rigoare de la organe că prea o ia pe arătură cineva. Asta e când crezi că le ai în buzunar. Să vedem ce va urma.

  2. Unul Răspunde

    Dik na Sile ,nu fi suparat ! Ai ales prost echipa ,aste este .Poate alta data. Adu tu numai masinile alea euro 5 si 6 care le-ai promis in contractul nou. Fane in cuda ! Vezi ca nu udmrul te va executa ci chiar noi satmareni. Nu prinzi tu sfarsitul contractului la Satu mare.

  3. H&R Răspunde

    Cât vrea să fie prețul pentru salubrizare? Mai investește și altundeva înafară de Cluj?

  4. Sătmărean Răspunde

    Stimați comentatori! De ce vă abateți de la subiectul articolului în care Florisalul are dreptate. Dacă UDMR-ul a greșit, măcar abțineți-vă de la comentarii tendențioase și manipulante.

    • ecologist Răspunde

      Eu zic că am fost exact pe subiect. Vei vedea după ziua de luni ce se vor pupa între ei iarăși pentru că hehe, banii și decontul tot de acolo vor veni ca și până acum. Iar dacă lucrezi pentru UAT ești dependent de conducere ca să-ți semneze asta ca să-ți recuperezi banii. Dar încă nu am văzut nici o fimră de salubritate de prin România care să fie plin de actuali sau viitori lipitori de afișe, asta așa pe față. Că deocamdată pe hârtie Florisal este un SRL și nu ca și Apaserv unde Primăria este proprietar 100%. Miroase a șantaj și multe alte chestii urâte. Dar de luni încolo vor fi hoveri iar la cataramă și își vor face în public poze de iubire iar.

  5. Soimroman Răspunde

    Na, acum isi negociaza procentele.Asta e rolul gargarei, unii au cerut prea mult, altii au oferit prea putin.O sa ajunga la o medie de comun acord.

  6. ecologist resemnat Răspunde

    Către dl. doctor în ecologie și în drept de mediu Sile Pușcaș. Prfin prezenta solicit cu instsență din partea domnului Pușcaș indicarea exactă în legislația de mediu unde este definită exact noțiunea inventată de dumnealui, cea de “fracție umedă” și cea de “fracție uscată.”. Și pe lângă asta îl rog insistent să ne indice momentul până la care va mai factura către beneficiari cu câte 10 RON pe factură serviciul neprestat, cea de ridicare și de transport gunoi așa-zis uscat selectat în pungile alea galbene primite tocmai de la ei. Pentru care a trebuit să mă deplasez eu pentru că nu am ce altceva a face! Nu de alta dar stau cu săptămânile în fața casei și nu le rididcă nimeni! Atenție, știu când trebuia să mi se ridice. Asta dacă tot zice domnul Pușcaș că el ar cunoaște legislația din domeniu. Dl. Pușcaș, spune drept ce ți s-a promis pentru ieșirea asta?????

    • H&R Răspunde

      Poate frectie a vrut sa scrie/zica Puscas

      • ecologist resemnat Răspunde

        Reacția sa este ceva clar împins de la spate la îndemnul lui Cozma. La câte semilegalități a săvârșit și nu a fost luat la rost ba din contră și noi suportăm consecințele (neatingerea cotei de deșeu reciclat pentru care an de an plătim 1 milion de euro amendă ca oraș!!!!), deci la astea să aibă grijă! Politica nu-i de capul lui că nu-l duce. E bun numai la învârteli și șmecherii de genul iau banii de la Satu Mare și mă fac dezvoltator imobiliar la Cluj că poate mai fraieresc pe cine, mai îmi iau niște yachturi etc. Atâta este. Eu în locul lui aș sta blând pentru că cei care ăl țin tot ăia se vor debarasa de el dacă devine prea incomod. Vezi Coldea. Sau vezi Udrea. Asta cu toate pilele și relațiile lumii. Să-și vadă de afacer și să se îngrijească că respectă termenii. Pentru că se termină anul și deja nu are nici o șansă ca să fie în grafic după caietul de sarcini asumat. Și atunci iar va urla că a fost (pe bună drpeptate și absolut legal) amendat. Deci, langsam bitte.

  7. Gheorghe Răspunde

    No bine mai,pe subiect daca asta veri.De ce iarba in fata caselor de pe strada noastra,din sant si de langa trotuar a ajuns sa die de 40-50 cm si nimeni nu coseste?? Ce vina avem noi platitorii ca florisalu,udmr-ul sau oricine altcineva face manarii?O gramada de cacat produs de florisal si autoritaile locale,sa-l manance ei cu lopata.Noi ii platim si pe unii si pe altii,ca ei sa se certe si sa porcaiasca.

  8. Electric Răspunde

    Asa tin minte ca era vorba, ca marea parte a masinariilor vor fi cu propulsare electrica. Cel putin asta a asumat si cu asta a castigat. Unde sunt acestea?
    A zis ca face sute de insule eco de colectare in cartiere pe 5 fractii. A facut 2. Unde e restul?
    Si inca el urla ca a facut tot ce a asumat si ca primaria si udmereul e de vina?!
    Minte acest specimen cu nerusinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.