Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Accident grav, cu victime, în Satu Mare. Unul dintre șoferi a ieșit pozitiv la Drugtest

Accident grav, cu victime, în Satu Mare. Evenimentul rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi dimineața, 6 iunie, între Odoreu și Mărtinești. Unul dintre șoferii implicați în accident a ieșit pozitiv la Drugtest.

Ce spune Poliția:

La data de 6 iunie, ora 9.55, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Mărtinești, județul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 19F, având sensul de deplasare dinspre localitatea Mărtinești spre Odoreu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Odoreu, care se deplasa pe sensul opus de circulație. Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, a bărbatului, de 37 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 21 de ani, cât și a două pasagere aflate în autoturism, în vârstă de 26 de ani, respectiv de 21 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

2 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    Ce ar fi daca s ar pronunta corect : drogtest !
    Toata ziua la Tv : dragtest….parcă masoara …dragostea….

  2. Profa Răspunde

    drug, drugi. substantiv masculin
    1. Bară de fier sau de lemn având diverse întrebuințări (în lucrări de construcții).
    sinonime: bară rangă diminutive: druguleț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.