Ultima actualizare: azi, 10:43

Locale

Fratele lui Cristian, tânărul dispărut în Italia sub ape: „E viu, trebuie să ne grăbim să-l găsim și să-l salvăm”

Familia și autoritățile continuă căutările pentru Cristian Molnar, tânărul în vârstă de 25 de ani, dispărut după ce a fost luat de viitura râului Natisone, în regiunea italiană Friuli-Venezia Giulia, pe 31 mai. „E viu, trebuie să ne grăbim să-l găsim și să-l salvăm”, spune fratele acestuia, informează rotalianul.com.

Gaetano Laghi, avocatul familiei Molnar, a transmis apelul disperat al fratelui lui Cristian către autorități: „Fratele lui Cristian mi-a cerut să solicit tuturor autorităților competente să continue căutările fără oprire. El este convins că Cristian este încă în viață și vrea să facă tot posibilul pentru a-l găsi.”

Petru Molnar, în vârstă de 32 de ani, fratele tânărului român dispărut de nouă zile în apele învolburate ale râului Natisone, nu doarme de zile întregi și este extrem de afectat de situație

„Este viu, îi simt respirația, dar trebuie să ne grăbim să-l găsim și să-l salvăm. Vreau să-l duc acasă, la părinții noștri. Mi s-a spus că de mâine vor reduce numărul celor care participă la căutări, doar gândul la asta mă înfurie! Solicit oficial Italiei să intensifice căutările, deoarece, cu cât trece mai mult timp, cu atât sunt necesari mai mulți oameni. (…)„Cristian are 25 de ani, a fost întotdeauna un excelent înotător și sunt convins că este undeva pe aici, trebuie să-l găsim imediat. Apoi voi întreba salvatorii câteva lucruri pe care nu le înțeleg”, a spus acesta într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera.

Despre salvatorii sosiți la fața locului, Petru a spus: „De ce nu au mers imediat să-i ia de pe partea cealaltă a râului cu o frânghie sau cu ceva de care să se poată agăța? Malul este aproape. Nu mi se pare normal că le-au aruncat o frânghie de sus care, apoi, a căzut.”

Căutările sunt în a noua zi, iar condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, cu nivelul apei mai scăzut și mai limpede, ceea ce oferă speranțe pentru un rezultat pozitiv.

Un comentariu

  1. Spitalul 9 Răspunde

    Na bun acuma. A apărut și fratele cu telepatia și telechinezia acuma. Este unul prezentatorul ăla britanic Michael Mosley care a dispărut acum trei zile așa din senin la o plimbare pe insula Rhodos. Na ăla poate va apărea din nou. Dar în acest caz când l-a luat puhoiul șansele sunt minus infinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.