Ultima actualizare: ieri, 22:16

Locale

VIDEO. Incendiu la fosta fabrică Unio din Satu Mare

Un incendiu a avut loc azi noapte la fosta fabrică Unio din Satu Mare. Au intervenit la fața locului trei echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările care au cuprins un turn al clădirii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. Cauza incendiului este încă în curs de investigare, dar se pare că focul a pornit de la o cantitate de deșeuri depozitate în apropierea turnului.

Fosta fabrică Unio a fost o importantă platformă industrială a orașului Satu Mare, cunoscută pentru producția de vagoane și utilaje miniere. Deși fabrica a fost închisă de mai mulți ani, clădirile sale încă domină peisajul industrial al orașului.

Incendiul de vineri noaptea este un nou episod trist în istoria fabricii Unio, care a marcat viața multor sătmăreni de-a lungul generațiilor. Evenimentul stârnește îngrijorări cu privire la siguranța clădirilor abandonate și la necesitatea de a lua măsuri pentru a le proteja de incendii și alte riscuri.

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Stimată redacție! Eu nu pricep de ce vreți neapărat să demonstrați că nici voi nu citiți ce scrieți??? Că tocmai voi ați scris și asta a trecut și prin Consiliul Local că Unio se demolează și în locul ei va fi ceva cartier de locuințe și un magazin Lidl. Am înțeles că fosta cantină Unio totuși rămâne în picioare. Ala că nu știu de unde această, ca să vă citez cuvânt cu cuvânt din exact acest articol că “stârnește îngrijorări cu privire la siguranța clădirilor abandonate și la necesitatea de a lua măsuri pentru a le proteja de incendii și alte riscuri”. Deci???? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔😲😲😲😲 Sau aveți așa memorie scurtă????? https://portalsm.ro/2023/10/foto-centru-comercial-si-un-nou-lidl-in-locul-fabricii-unio-urmeaza-votul-consilierilor/#google_vignette

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.