Ultima actualizare: azi, 08:29

Locale

VIDEO. Raliuri noaptea în Micro 17. Un locuitor cere bumpere

O parte a locuitorilor din cartierul Micro 17 sunt din ce în ce mai nemulțumiți de zgomotul și pericolul reprezentat de mașinile care circulă cu viteză mare pe străzile din zonă. Una dintre principalele plângeri vizează B-dul Independeţei care traversează cartierul, unde unii şoferi fac raliuri în timpul nopţii.

Zgomotul produs de motoarele ambalate și turate perturbă liniștea nocturnă, afectând odihna locuitorilor.

În fața acestei situații, un locuitor cere autorităților să ia măsuri urgente. Principala propunere este instalarea de bumpere pe drumurile din cartier. Acestea ar obliga șoferii să reducă viteza, prevenind astfel accidentele și diminuând zgomotul produs de mașinile care circulă cu viteză mare.

11 comentarii

  1. Djo 😎 Răspunde

    Nu bumpere trebuiesc, ci politia sa stea la pândă cateva nopti. 😳

  2. m17 Răspunde

    Parintii si conducerea scolii L.Blaga, cer asta de 2,3 ani la trecerea de pietoni. Se pisa bozgorul pe cererile lor.

  3. Vasy Răspunde

    Daca se pun bumpere atunci devine “cine zboara peste”… cel mai corect ar fi sa fie vigilent organu’, stat la panda, camuflati ca ninjalaii si le-ar taia elanul.

    • Sâcă Răspunde

      Ar fi nedrept să pedepsești toți șoferii, să facă salturi tot bulevardul pentru câtiva nemernici..
      Si pe plan local s-ar putea rezolva , doar voința și implicarea lipsește …..

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Daca e unul cu o motocicleta rosie ,acesta isi face veacul si prin M16 ,pe str Sanatatii unde limita de viteza este 30km/h. Face un zgomot infernal, bubuie de-ti crapa geamurile. Face 2-3 ture si dispare.Cred ca merge in M17!!!! Doar o supraveghere a politiei cateva nopti la rand in masini neinscriptionate si sigur pica in capcana.

  5. morgan Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

  6. Vasi Răspunde

    Ti-am spus s-a te spanzuri urgent .M-ai ai 24 ore si esti gata gunoiule.

    • Zorba Răspunde

      Nu spurca limba romana, ci mai bine du-te pe la scoala, poate inveti sa si scrii s-apoi revino! :))

  7. Joliku Răspunde

    Au facut si pe Aurel Vlaicu pista de decolare. Puteau face o pista de biciclete in schimb.

  8. jean Răspunde

    Acelasi lucru se intampla si in M16, un cretin cu o masina tunata face raliuri ambaleaza de ma mir ca nu ies pistoanele sa-l vada pe cretinul care conduce. Se opreste pe la WOW, dupa care pleaca in tromba frana puternica lamini sensul giratoriu de pe Lalelei, Politia doarme pe undeva

  9. Gheorghe Răspunde

    Daca ma gandesc bine in tot orasul sunt astfel de bezmetici doar orasul este in miscareeee.Ce sa mai zic de Careiului,borizului ori Lucian Blaga?O jungla plina de nebuni si mai ales acum cu caldurile astea fenomentul(nebunia)este si mult mai accentuat.Organele stau la umbra ca le este cald iar noaptea dorm ca ursii pe banul contribuabilului roman si asteapta vesnica….pensionare.Cred ca acesti nebuni cu permis sunt 80% chiar dintre ei iar restul sunt prieteni de-ai lor altfel nu-mi explic aceasta lipsa crasa de interes pentru a-i pune la punct astfel de specimene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.