Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Copiii s-au trezit cu hoțul în casă. Momente de panică în Satu Mare

Momente de panică în Satu Mare, după ce doi copii s-au trezit cu hoțul în casă. Profitând de ușile de acces neasigurate, individul a pătruns în imobil, de unde a sustras un inel și un cercel din aur, precum și patru brățări, cauzând un prejudiciu în cuantum de 700 lei, nerecuperat.

Fiind audiat, tatăl copiilor a declarat faptul că a plecat împreună cu soția sa de la domiciliu, la o înmormântare, acasă rămânând copiii. După aproximativ zece minute, a primit un mesaj pe telefon de la fiica sa, care i-a scris că o persoană necunoscută de sex masculin, se află în casă și caută prin dulapuri. El s-a reîntors la domiciliu, dar nu a găsit persoana în cauză.

Fiica sa i-a descris persoana, ca fiind un bărbat de aproximativ 40-50 ani, înălțime 1,85 m, ten alb, fără barbă, tuns scurt cu început de chelie, îmbrăcat în tricou de culoare albă cu scris roșu, iar la mâneci două dungi negre, pantaloni trei sferturi tip blug de culoare albastră și adidași de culoare neagră.

La 4-5 zile de la cele întâmplate, tatăl copiilor a primit un link cu o postare de pe Facebook, în care o persoană de sex masculin a intrat în curtea unui imobil. Atunci fiica sa a recunoscut persoana din imagini ca fiind aceeași persoană care a intrat în imobilul lor. Individul a fost prins de polițiști, iar acum a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.