Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Beat la volan, a fugit de poliție și s-a izbit de sediul Poliției Locale. Condamnat cu suspendare

Beat la volan, un tânăr a fugit de poliție și s-a izbit de sediul Poliției Locale. Totul s-a petrecut în urmă cu un an, în Ajunul Crăciunului, atunci când tânărul s-a urcat la volan imediat ce a ieșit dintr-un club din municipiul Satu Mare și fugit de un echipaj de poliție până a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina în poarta sediului Poliției Locale. El s-a ales, luna aceasta, cu o condamnare cu suspendare.

La data de 24.12.2023, în jurul orei 04.37, în timp ce polițiștii din cadrul Biroul rutier Satu Mare efectuau serviciul de patrulare, au observat că un autoturism marca BMW circula haotic, motiv pentru care au efectuat semnalul regulamentar de oprire. Întrucât conducătorul auto nu a oprit, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe bulevardul Transilvania, întrucât conducătorul auto nu a adaptat viteza la efectuarea unui viraj, a pierdut controlul volanului și a intrat în poarta sediului Poliției Locale Satu Mare. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a porții imobilului.

Tânărul fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice. Cu ocazia audierii, el a declarat că la data de 24.12.2023, în intervalul orar 00.00-03.00, a consumat băuturi alcoolice la clubul de noapte ,,Revolution”, respectiv o sticlă de vin. În jurul orei 04.20 a dorit să se deplaseze la domiciliul prietenei sale, deoarece nu se simțea bine. S-a urcat la volanul autoturismului marca BMW, nu a observat semnalul de oprire al agentului de poliție, fapt pentru care și-a continuat deplasarea. Ajuns pe bulevardul Transilvania, a observat luminile de la girofar în oglindă, iar din cauza neatenției, a pierdut controlul autoturismului, a lovit bordura și a fost proiectat în poarta sediului Poliției Locale, unde a coborât din mașină și a recunoscut faptul că a consumat băuturi alcoolice.

El a fost condamnat, luna aceasta, la un an și două luni de închisoare cu suspendare.

Un comentariu

  1. Pistike Răspunde

    Bravo justiția română!
    Să dea dumnezeu ca un derbedeu de-ăsta să vă omoare copii pe trotuar! Să tot dați pedepse cu suspendare, f.vă-n fură de speciali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.