Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Incendiul de pe Magnoliei încă nu a fost stins. Şase autospeciale încă acţionează

Incendiul de pe Magnoliei încă nu a fost stins.. Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare intervine în continuare pentru lichidarea focarelor care se manifestă la depozitul de colectare deșeuri carton, hârtie și mase plastice, de pe strada Magnoliei, municipiul Satu Mare.

La fața locului sunt dislocate șase autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară.
Forțele profesioniste din cadrul ISU MM și ISU BH s-au retras.

Operațiunea de stingere se desfășoară de mai bine de 18 ore iar până în prezent incendiul a fost lichidat pe o suprafață totală de aproximativ 9000 m² dintre care 4000 m² în interiorul a două hale.

Intervenția este coordonată în continuare de la locul producerii evenimentului de către inspectorul șef al ISU Satu Mare, locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius.

 

 

Un comentariu

  1. anca Răspunde

    FELICITARI POMPIERILOR! Sa se ia masuri urgente cu aceste societati cu inflamabile..si sa nu mai fie lasati sa functioneze..fara toate avizele..si nu in zona de locuinte..Deseurile si inflamabile…undeva la marginea orasului..Iar mediul, pompierii si alte autoritati sa verifice mai des aceste puncte de lucru..depozite de deseuri, de mobila, brutarii, pizzerii…tot ce e inflamabil..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.