Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Se lucrează la reabilitarea termică a 150 de apartamente din municipiul Satu Mare

Se lucrează din plin la reabilitarea termică a 150 de apartamente din municipiul Satu Mare, informează primăria, care anunță că odată cu aceste lucrări se va reduce consumul de energie, iar facturile vor fi mai mici.

,,Îmbunătățim confortul termic al locuințelor, reducem consumul de energie și, implicit, costul facturilor de utilități. Aceste lucrări sunt finanțate din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Redresare și Reziliență”, informează Primăria Satu Mare.

De altfel, municipalitatea a postat mai multe imagini prin care prezintă desfășurarea lucrărilor:

10 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    La blocul 17 de pe B-dul Closca nr.1 când începe reabilitarea ???. Așteptăm de mult timp do.nule primar Kereskenyi Gabor, am câștigat proiectul, v-am votat, tot promisiuni, dar e de rușinea orașului, mai ales într-o intersecție atât de principală din Mun. Satu Mare !!@

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Plătiți pentru propia voastră prostie. Aduț-i aminte ce tărăboi ați făcut mentru stația OMV acum 20 și ceva de ani din parcare pentru că cineva v-a manipulat și vi-a băgat în cap ca să faceți scandal pentru stația de benzină că OMW are bani și vă va plăti să tăceți, vă va izola blocul, vă va zugrăvi și va pune la toți termopane. Dar în jumate din apartamente nu stă nimeni! Ce crezi, acum oare de ce nu înaintează treaba? Oare nu de aia că nu se găsesc toți proprietarii??? Poate nici asociație de proprietari nu aveți. Că hai că am stat 3 ani în blocul 16 și știu cam cine stă acolo. Aveți exact ce meritați.

      • Sătmărean Răspunde

        Există asociație de proprietari prostule, este chiar tablă pe bloc !

        • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

          Ar trebui sa te hotarasti cate porecle folosesti, PROSTULE. Daca e tabla e bloc aia nu inseamna ca este. Aia inseamna ca la data montarii era. Daca este si acum bravo voua. Jumate din apartamente goale, multe date chirie, azi e unul luna viitoare altcine si restul pensionari cu bani putini. Eventual cativa tineri casatoriti. Cine sa coparticipe aici la finantare??????

  2. Sătmărean Răspunde

    Arată dezastru !

  3. Jon Răspunde

    Don chilote de Satu Mare asunde-te că puți a prostie de la o poștă !

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Doare adevarul, nu? Asa-i ca ati fost indemnati sa faceti scandal ca o sa primiti ce am scrisi drept rasplata daca taceti? Stii prostul Jon unde-i hiba mare la tine? Hiba acolo este ca matusa-mea statea in blocul 17 atunci si tocmai ea mi-a povestit asta ca li s-a zis ce sa faca! Vrei sa spun si cine a fost cu nume si prenume? Asa ca tu puti dragul a prostie monumentala. Ca matusa-mea, femeie educata, a venit la mine sa ma intrebe ca acum ce sa faca. Asta in 2001. Prostia cea mai mare este cand negi evidentul, mai ales cand sunt si dovezi. Asa ca lasa tu urgent berea ca ti s-a urcat la cap si treci urgent la paharul cu apa.

  4. Lili Răspunde

    Sună mai bine apartamente decât blocuri, eventual și apattamente.
    Poate o să se dea informația câte camere vor fi reabilitate exterior că sună și mai bine.
    Bine că se fac dar ce ne mai place nouă să umflăm cifrele și să ne îmbătăm cu apă rece…..

  5. cetatean Răspunde

    din moment ce ai achizitiona o locuinta nu de la primarie trebuie sa astepti sa fie reabilitat, ori ai bani ori vinzi si napoi la tara!

  6. Ilie Răspunde

    Du-te naibii de jeg !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.