Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Viorel Pop, artistul sătmărean care cucerește scenele naționale și internaționale!

Viorel Pop, un talent remarcabil al muzicii populare românești, continuă să strălucească pe marile scene ale țării, deși este prea puțin apreciat pe plan local. Recent, Viorel a impresionat publicul la un spectacol mare în Cluj, fiind invitat tot mai des la evenimente de prestigiu din România, dar și de peste hotare.

În ultimul an, artistul sătmărean a participat la toate edițiile festivalului “Tinerețe” și la “Festivalul Cântecele Munților” din Sibiu, alături de junii Sibiului. A fost, de asemenea, prezent la “Festivalul Noi suntem Români” pe 1 decembrie, cântând alături de mari artiști și de orchestra Nicolae Botgros, precum și la “Festivalul Ion Macrea”.

Viorel Pop, originar din Țara Oașului, a urcat pe scenă alături de cele mai mari nume din folclorul românesc, dar și de artiști consacrați, precum Marcel Pavel și Paula Seling. Cu o formație versatilă, el abordează orice gen muzical la evenimente, demonstrându-și calitățile de artist complet.

Deși Viorel Pop este un nume de referință pe scenele naționale și internaționale, el rămâne un artist prea puțin cunoscut și apreciat în Satu Mare. Este timpul ca sătmărenii să își îndrepte atenția către acest talent local extraordinar, care duce faima orașului pe marile scene ale țării.

 

 

 

 

5 comentarii

  1. Toader din Camarzana Răspunde

    Bai tu cel care ai scris acest articol , ori esti prost , ori esti dobitoc . Pai cum ” ar fi timpul ” sa sougi tu poula mare , la toti osenii , acel artist sa faca scoala , si la scoala sa învete sa cânte frumos si bine , sa stie ce înseamna o nota muzicala , bai dobitocule de report ce esti , sau sa te întreb, cu cat te-a platit acest artist de dou bani gauriti . Spune adevarul

    • Sâcă Răspunde

      Toarere vopsit ..Un artist popular face scoală la locul de muncă , adăugați la cei șapte ani de acasă pe care tu nu-i ai , se vede din plin, din comentariu …. Cântărește-ți doza efectele se văd …Nu-ți apreciez comentariul in totalitate că nu merită , iar…..cine seamănă se adună ..

  2. Unu Răspunde

    Măscăriciul ăsta nu are nicio treabă cu muzica din țara oașului. Ceea ce “rage” acest individ sunt un fel de manele adaptate după muzica oșenească.

    Apropo, cât l-a costat pupincurismul deșănțat propagat prin acest articol?

  3. comentator Răspunde

    Cât l-a costat? Nu cred că mult. Dacă te uiți atent la alte astfel de articole bine finanțate de tot redacția blochează posibilitatea de a comenta. Aici nu. Înțelegi acum?

  4. Varu Răspunde

    Așa este aia nu-i Țâpuritura, este o manea ieftină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.