Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Proiectul ,,Acasă în familie”: sprijin pentru sute de copii vulnerabili din județul Satu Mare

Proiectul ,,Acasă în familie”. DGASPC Satu Mare vrea să înființeze un centru de sprijin pentru părinți, obiectivul principal fiind creșterea calității vieții pentru sute de copii aflați în risc de separare. Valoarea proiectului se ridică la peste trei milioane de lei.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare intenționează să înființeze un Centru de consiliere și sprijin pentru părinți, obiectivul principal fiind creșterea calității vieții pentru un număr de 241 de copii aflați în risc de separare și 25 cu măsură de protecție, prin crearea unor servicii sociale care să reducă acest risc și să crească gradul de informare si conștientizare a populației privind impactul consumului de alcool și droguri asupra dezvoltării personale și a riscurilor sociale.

Proiectul numit “Acasă în familie!” va fi depus de către DGASPC Satu Mare spre finanțare în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială 2021 – 2027. Valoarea totală a proiectului aprobat astăzi de consilierii județeni este de 3.374.469 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.