Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Un șofer beat a fugit de polițiști în pădure. Când l-au prins a zis că voia la toaletă

Un șofer beat a fugit de polițiști în pădure, în județul Satu Mare. Când a fost prins, bărbatul le-a spus polițiștilor că voia doar să ajungă la… toaletă.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un autoturism, pe DN 19, în perimetrul localității Certeze. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să îi urmeze la sediul Poliției Orașului Negrești-Oaș în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat, încercând să se sustragă spre pădurea din apropiere. A fost însă imobilizat și condus la sediul Poliției Orașului Negrești-Oaș, de către organele de poliție de frontieră și organele de poliție și jandarmi venite în sprijin, unde bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei în organism, fiindu-i recoltate două mostre biologice de sânge. La proba I recoltată, inculpatului i-a rezultat o valoare de 2,65 g/l alcool pur în sânge, iar la proba II recoltată, la ora 00:08, i-a rezultat o valoare de 2,28 g/l alcool pur în sânge.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că anterior opririi în trafic a consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-a urcat la volan, fiind oprit în trafic de către organele poliției de frontieră. El a recunoscut și a arătat că regretă fapta comisă, precizând că nu intenționa să se sustragă controlului și că s-a îndepărtat de organele de poliție pentru a merge la toaletă.

Bărbatul a fost condamnat, săptămâna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare.

2 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Mă oameni buni, aveți legea de partea voastră,de ce dracu nu-i rețineți și să-i prezentați la procuror și pe urmă la judecător că să-i aresteze pe acești inconștienți cu patru clase.Asteptati că să ne omoare pe careva?.Eu începând cu luna August aș detașa polițiști din zone mai liniștite și i-aș vâna efectiv pe acești derbedei care ne pun la propriu viața în pericol.Prefectul nu are nimic de spus? scuze sunt neamurile lui.

  2. altu fără bmw Răspunde

    La o așa concentrație un om normal, neantrenat oșenește era deja în comă, nici pe picioare nu reușea să se țină darămite să mai fugă prin pădure. Mai lipsea să zică că a luat ceva medicamente cu palincă și de acolo i se trage. Aici conduce dacă fenomenul este tratat ca și în cazul de față. Să nu cumva să credeți că a priceput ceva din pățanie. Ba cred că se și mândrește că uite ce a făcut dar a scăpat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.