Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Arbitrul sătmărean Istvan Kovacs, primul interviu după EURO 2024: A fost un vis devenit realitate”

Sezonul 2023-2024 i-a adus lui Istvan Kovacs recordul de meciuri arbitrate în Liga Campionilor, a doua finală europeană, Europa League de această dată, meciuri la EURO 2024.

Într-un interviu FRF.tv, arbitrul din categoria Elite a spus despre sezonul 2023-2024 că „a fost sezonul perfect, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei din brigadă, și ne-am bucurat de fiecare moment”.

Legat de finala Europa League, Atalanta – Leverkusen 3-0, Kovacs a declarat: „A fost un vis devenit realitate, întotdeauna mi-am dorit să arbitrez o finală europeană și, iată, s-a întâmplat ca aceasta să fie deja a doua din carieră. Ne-a făcut fericiți faptul că am reușit să ducem meciul la final cu brio”.

”Centralul” a reprezentat România în două meciuri la EURO 2024, dar a fost și cu ochii pe parcursul tricolorilor la turneul final: „Anul trecut, într-un interviu, am spus că naționala României va depăși faza grupelor. S-a întâmplat acest lucru, ne-am bucurat enorm pentru reușitele lor și acum spun că naționala asta o să mai aducă fericire românilor și în următorii ani”.

Sursa: FRF

9 comentarii

  1. arogant Răspunde

    singurul meci de la euro a fost un fiasco total. aroganta a iesit la suprafata.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …. singurul care au fost două. Problema este dragul meu că el a luat cuminte mot-a-mot și a aplicat ce i s-a cerut. Ne e vina lui că toți din meciul Cehia-Turcia erau puși pe harță. Acel meci foarte greu putea fi ținut în frâu. Cred că l-au pus pe el așa la sacrificiu ca să nu fie în poziția lui altul poate mai preferat de UEFA. Asta s-a întâmplat. În rest arbitrul când ia pe teren o decizie trebuie să fie ferm. Asta nu e aroganță. Că dacă nu ești ferm și mai ales la un astfel de tip de meci ajungi să fii fugărit de jucători. Care nu-i așa nu s-a întâmplat. Eu zic să comentezi la meseria ta că aici ești paralel cu subiectul. Practic oricare arbitru era mazilit după una semenea meci chiar dacă era și englezul Taylor la centru.

      • Te doare mintea Răspunde

        Cum dracu iar au nemernicii ăștia de europeni numai cu noi ceva? Fix de aceea l-au pus ca să îl compromită! Mai trebuia să pomenești de Oculta Mondială și de Soros! Era foarte bine dacă te limitai la ,,Acel meci a fost foarte greu…” .

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Pe tine te doare undeva dar mintea sigur nu. Că nu ai așa ceva. Au fost și alți arbitri maziliți care au fost puși să arbitreze anumite meciuri cu respectarea acestor reguli. Apoi tot așaș i-au trimis acasă. Apoi ca la final să arbitreze cine trebuie. Pe mine m-a mirat arbitrul de la finală că am înțeles e cineva din noul val dar încă nua a vut finale. Dar în schimb are pașaport corespunzător. Ți s-a mai spus că ești naiv și tu nu și nu? Asta cu oculta mondială se scoate doar când nu ai argumente dar vrei să te legi. Dar dacă tu crezi asta atunci ai grijă când te culci să verifici dacă nu ai ceva baubau sub pat. Aici nu e nici-o ocultă. Sunt interese grele, și prea mulți bani la mijloc deja. Dar tu și asta o să zici că nu e adevărat.

          • Sâcă

            Puncte, puncte….aberantule …..iar le știi pe toate..?????

          • ...

            Sâcă șezi cuminte și i-ați odată pastilele și nu le mai vine la drogangii că episoadele astea de halucinații pe căldurile astea văd că se agravează la tine. Aaaa, și era să uit fără mască și fără adeverința de vaccinare să nu cumva să ieși din casă că nu se știe niciodată! Că dacă dai nas în nas cu baubau tu frumos poți flutura hârtia și gata ai scăpat.

  2. Vasi Răspunde

    Ma asta cu intelesu cred ca nu esti in masura s-a etalonezi pe cineva ca intelect.De ce? Pt.ca tu esti un Bou .(am scris cu B mare ca s-a intelegi)Istfanica al tau a venit de la Euro cam improscat in partea dorsala.🤑

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mă rog. Tu atât ai înțeles. Asta e când intelectul îți șade sub fundul broaștei. Tu care ești ba @Vasi, ba @ Te doare mintea, ba @arogant. Ești penibiliattea la maximum că te susții sngur. Și nu ai grijă am destule unoștințe în spate acumulate în timp ca să pot judeca fenomenul. Experiență care nu are de-a face cu scuipatul semințelor pe stadion ce ai tu. Recomand să te limitezi la ce știi tu mai bine. Dar asta să ți le prezinți doar la frații tăi de pahar. Și da Ștefănică, cum zici tu a venit cum a venit de acolo. Pentru că vezi tu erau două posibilități. UEFA a vrut să experimenteze ceva și a constata că nu ține. Adică cine vociferează la arbitru direct zbang galben. Că asta s- întâmplat. Kovacs a avut două variante. Ori respectă indicațiile forului superior și ese ce iese ori nu respectă și îl dă afară din corpul arbitrilor FIFA sau îl pune cel puțin o vreme pe tușe. Sunt curios tu ce făceai în locul lui mare deontolog meseriaș în toate. 🤔🤮 Dacă nici acum nu ai înțeles situația atunci te rog nu te mai manifesta în public că doar vei demosntra la toți că ești doar o mare grămadă de 💩.

  3. Irimuș Răspunde

    Alexandru Horvath e analfabet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.