Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Scandal în fața Electrica Satu Mare. Oamenilor li s-a închis ușa în nas: ,,S-a terminat programul”

Scandal în fața Electrica Satu Mare. Oamenilor li s-a închis ușa în nas, după ce inițial li s-a comunicat că s-a terminat programul. Ei au rămas însă în fața sediului și au cerut să fie lăsați să intre.

Zeci de sătmăreni au așteptat și joi la coadă la punctul de lucru al Electrica din Centrul Nou al municipiului Satu Mare, însă mulți dintre ei n-au apucat însă să-și rezolve problemele legate de furnizarea energiei electrice. După ora 15.00, oamenilor li s-a închis ușa în nas pentru că ,,s-a terminat programul”.

,,Suntem sătui să dormim în fața sediului Electrica, sub soare, fără apă. Avem și noi de lucru, i-am lăsat pe copii acasă”, a spus, revoltată, una dintre persoane.

4 comentarii

  1. Online Răspunde

    90% din cazuri puteti rezolva trimitand email la [email protected]
    Primiti nr inregistrare si se rezolva relativ repede.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Visezi frumos. Contract incheiat online,cu nr de inregistrare etc. Dupa 6 luni in care nu veneau facturi, mers de patru ori la electrica, stat la coada etc….toate astea pt ca o pisi blonda sa imi spuna ca eu eram prost, ca l-am facut online, ca acel contract nu exista.
      Iar culmea nesimtirii e gornica aceea tunsa scurt, ar face cariera la Anaf cu scarba de care da dovada.

  2. a Răspunde

    Minciuni dl online. Asa am trecut eu la alt furnizor. Nu va merge serviviul online. Imi doresc si va doresc faliment cat mai repede. Sunteti jalnici. Doamna avea dreptate. Aveti niste moime care se misca cu viteza melcului turbat.
    Sa vedeti serviciu la EoN. Monitorizat, cronometrat, angajatul care isi face norma.
    La voi pisiurile acelea de la calculatoarr dorm efectiv pe ele.
    Deschideti urgent inca 2 locatii. Una in 17-c2, respectiv cea de la pod.
    Ati pus oamenii pe drumuri, avand ce interes3 in schimbarea sistemului informatic?
    Asa ca dl online va dorewc angajare la.privat si pistari numarate la nr. de caractere tastate.

  3. Gheorghe Răspunde

    Frustrata nanuca,frustrata rau si nu din cauza caldurii,prietenii stiu de ce!!O fi venit de la curatenie de prin strainataturi si face pe revolutionara,impreuna cu aceea care filmeaza.De ce oamenii ceilalti au inteles sa stea cuminti la rand fara sa faca scandal.Daca trebuie astepti la rand o ora,doua pana iti rezolvi problema.Injura nana ca o birjarita,tot in carne in gura….Cat despre franta si alte tari ce sa zic?…cand sta cu orele in buson pe periferic zilnic si la metrou la rand credeti ca face pe nebuna?Nicidecum pentru ca acolo daca incepi sa faci gargara vin baietii si te trateaza asa cum trebuieSosochina 2….Exact ce zicea cineva intr-un comentariu anterior ca au venit diaspora sa-si rezolve problemele cu casoaiele si fac pe nebunii,nu toti,doar unii.Se pot rezolva multe pe online chiar si programarile la buletine,pasapoarte dar ii cam greu cu asta,mai usor de dat din clanta si de facut scandal,revolutionara lui peste prajit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.