Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Adrian Cozma: Mulți români sunt îngrijorați de situația din spitale. Ciolacu a deturnat atenția de la subiect

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a comentat cazul Spitalului Sfântul Pantelimon din București, luni, pe B1 TV, la emisiunea „Politica Zilei”, și l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că încearcă să deturneze atenția de la acest subiect prin atacuri lansate la adresa lui Nicolae Ciucă.

„Ideea este că toată lumea se uită, bineînțeles, ce măsuri se iau. Ceea ce face domnul Ciolacu cu subiectul Pantelimon, de fapt, el a deturnat atenția de la acest subiect, prin atacul pe care l-a făcut la domnul președinte Ciucă. Pentru că eu nu am întâlnit pe nimeni care să scrie o carte și să fie lumea revoltată pentru acest lucru sau să fie revoltați românii (…), însă am întâlnit foarte mulți români care sunt îngrijorați de situația din spitale și de faptul că le mor cei iubiți. Asta este de fapt problema pe care (…) românii așteaptă măsuri din partea domnului Ciolacu.

Domnul Ciolacu face exact ceea ce a făcut în situația azilelor groazei. A trimis Corpul de control, Corpul de control ne-a spus că totul este în regulă, dar, cu toate astea, au plecat acasă doi miniștri, anume Budăi și Firea, dacă vă aduceți aminte. Suntem în același scenariu, în același film. Din păcate, domnul Ciolacu, primul ministru, și-a depășit cu mult atribuțiile. Atribuția lui se referea strict la faptul că îl demite sau nu îl demite pe domnul ministru Rafila. Atât poate să facă”, a declarat Adrian Cozma, la B1 TV.

9 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Sunteți împreună la guvernare, ca să nu mai zic că o vreme PSD a fost în opoziție și era guvern PNL-USR.

  2. Istvan Răspunde

    Ii sună ceasul debarcării si la ăsta la parlamentare…..ești la guvernare cu PSD și tu ii înjuri de mamă, pentru acest fapt își v-a lua peste bot cu vârf și îndesat!

  3. Marius Groza Răspunde

    Pilele nu se prezintă la locul de muncă de la stat deși sunt în posturi bine plătite
    Avem deocamdată trei exemple clare, consilierul local Victor Cernea, un tip extrem de apropiat de Adrian Cozma și care încă îi răspunde la comenzi. Acesta prin faptul că este apropiat de președintele PNL nu s-a prezentat la muncă cât timp a fost detaşat la OJFIR Satu Mare deși era plătit din banii statului. Adică mergea în fiecare dimineață la birou, stătea în jur de 60 minute și apoi pleca pe considerentul că are treabă la PNL Satu Mare și că Adi Cozma are nevoie de el şi dus era până a doua zi. Aşa a ţinut-o toată perioada cât a fost angajat acolo. Culmea pe un salar de 7.000 lei. Nu făcea nimic​! Desigur să nu uităm faptul că Cernea era extrem de apropiat și de fostul președinte PNL, Adrian Albu, dar când Cozma i-a promis niște beneficii fără muncă l-a luat de gât la propriu pe fostul lui mentor Adrian Albu. Al doilea exemplar este extrem de “talentatul“ la postat comentarii pe social media, actualul șofer al deputatului Cozma, Marius Groza, care a fost angajat la cabinetul fostului vicepreședinte PNL al CJ Satu Mare în perioada 01.04.2022-16.08.2022 și care nu a fost nici măcar o zi la muncă dar a încasat salariul în tot acest timp. Bineînțeles și acesta era plecat cu treabă …. Îl plimba pe președintele PNL pe banii Consiliului Județean. Al treilea exemplu este Vali Mădă. Veșnicul fotograf al lui Cozma, acuma îmbrăcat în haine de “mogulaș”, care a fost plimbat de către Adrian Cozma de la ISU la Primăria Păulești și la cabinetul de deputat al său . Desigur acesta nu și-a găsit locul nicăieri. Din simplul motiv că nu mergea la muncă nicăieri și că veșnica lui scuză este și era că are treabă cu Adi Cozma. Mă bucur că și-a găsit locul într-un sfârșit fiind transformat de către “mentorul său” într-un veritabil organizator de evenimente la primăriile apropiate de Adrian Cozma. Acesta organizează pe bani extrem de grei și nejustificați de la meciuri demonstrative până la zile de comune.

    • rebel Răspunde

      Acest nemernic incult si pitigaiat ca un castrat, alaturi de eruditul mincinos Rares Bogdan, sunt groparii liberalismului. Mai au tupeul sa acuze, ordinarii si sa ceara lamuriri de la cei care totusi au ajutat omul de rand. Rusine sa va fie,distrugatorii PNL

    • George Răspunde

      Bine spus,o adunătură de hoți și pungași, combinagii de primă mână din banii publici, PNL Satu Mare, președinte Adrian Cozma și cu acoliții lui primarii care nu răspund la combinații și aranjamente zboară…..cazul lui Duma de la Ardud, restul sunt slugărnici de primă clasă, lingăi desăvârșiți!.

      • Sorin Răspunde

        Să vedeți după alegeri cum primarii PNL vor părăsit barca lui Cozma, banii fiind la județ UDMR/PSD, atunce se vor vedea în fapt clanțele pe care le va lua Adrian Cozma băgate in gură de către UDMR/PSD, și atuncea v-a fi debarcat de la cârmă!

  4. Sorin Răspunde

    ….apropo ….cine ii face aceste poze, că tare este încordat!?

  5. Gabor Răspunde

    Cum apare cate un articol despre Cozma, cum sar toti minoritarii de zici ca-s la impins cortu pe roti din mongolia.

  6. Calin Culcean Răspunde

    Adriam Cozma este un politician care pune interesul lui mai presus decât interesul partidului și/sau al țării si judetului si orasului. El face politică, pus pe satisfacerea interesesului personal, fie politic (ex. dorința de putere/funcții) sau nonpolitic (ex. dorința de îmbogățire/faimă). Este disperat după funcții și candidaturi, chiar atunci când nu are șanse sau justificare rațională, iar acest lucru, mai mult, adesea îngroapă și partidul și nu reprezintă un bine pentru țară. Pur și simplu nu înțeleg și/sau nu pot să se angajeze pentru un bine mai mare, dincolo de propria persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.