Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Copilaș din Satu Mare, în stare gravă, dus de urgență la București. Mama micuțului, ajutată să-i fie alături

Un copilaș din județul Satu Mare, în vârstă de patru ani, a suferit arsuri și a fost rănit grav, iar medicii au decis să fie transportat de urgență la un spital din București. Mămica, fără posibilități financiare, a fost ajutată de o firmă de transport să ajungă în Capitală pentru a fi alături de fiul ei.

,,Mulțumim companiei de transport Fany pentru că au răspuns pozitiv la solicitarea Unității de Primiri Urgențe de a sprijini o tânără mamă aflată în dificultate, fără resurse financiare, prin a-i asigura cu titlu gratuit transportul Satu Mare – București. Gestul umanitar făcut de compania FANY, permite astfel mamei A.M. să fie alături de copilul ei în vârstă de 4 ani care s-a ars cu lichid fierbinte în mod accidental și a fost transportat ieri, 23.08.2024, cu elicopterul la Spitalul Grigore Alexandrescu București”, este mesajul transmis de reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Un comentariu

  1. Doctor Răspunde

    Normal și într-o țară normală mama trebuia să însoțească de la prima internare la spital copilul și nu să fie cărată cu autocarul la Bucureșt0 după copil. Copilul este în șoc din mai multe puncte de vedere și nu e normal ce s-a petrecut. Doar atunci înțeleg (pe cât se poate înțelege asta) dacă mama a rămas acasă pentru că mai avea minori în întreținere și nu avea pe moment la cine să-i lase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.