Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. A cumpărat pui cu mucegai și s-a întors cu caserola la magazin. Angajata a certat-o

O sătmăreancă a cumpărat pui cu mucegai de la un magazin din municipiul Satu Mare, dar a observat că produsul era alterat abia când a ajuns acasă. S-a întors imediat la magazin, însă s-a lovit de atitudinea ostilă a unei angajate. 

După ce a revenit în magazin, sătmăreanca le-a spus angajaților că puiul cumpărat este mucegăit. A crezut că totul se va rezolva imediat, însă una dintre angajate s-a repezit să o certe.

,,Am fost până la un magazin de pe strada Brândușa și am cumpărat o caserolă de piept de pui. Am ajuns acasă, m-am pus să îl prăjesc și am întâmpinat o bucată mucegăită. M-am întors la magazin cu caserola, iar o angajată de acolo a fost foarte revoltată că de ce m-am întors cu caserola deja desfăcută”, a spus sătmăreanca.

Ea ne-a trimis pe adresa redacției și imagini cu puiul stricat:

3 comentarii

  1. @Norick Răspunde

    ȘI TU ACUMA ÎN LOC SĂ MULȚUMEȘTI CĂ AI PRIMIT ANTIBIOTICE DE-A MOCA PE GRATIS! CĂ NIMIC NU VĂ MAI MULȚUMEȘTE!!!!

  2. radical2 Răspunde

    Atitudinea angajatei lasa de dorit. Nu e caz izolat din nefericire. De apreciat consumatorii care incep sa-si cunoasca drepturile.

    • 🤔 Răspunde

      Angajata de aia reacționase așa pentru că probabil dacă recunoaște și schimbă marfa aia va fi din salariul ei. Cine știe ce indicații s-au dat de la șeful/șefa de magazin????? Nu știu sigur, mă gândeam doar cu voce tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.