Ultima actualizare: azi, 16:45

Locale

FOTO. Sute de credincioși la sărbătoarea de la Mânăstirea Bixad, dedicată Adormirii Maicii Domnului

Mănăstirea Bixad din județul Satu Mare a fost locul unui eveniment religios de mare însemnătate, dedicat sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, care a avut loc în perioada 14-15 august 2024. La acest eveniment, au participat sute de persoane și un sobor de preoți.

Pelerini din mai multe biserici din județ au pornit pe jos pentru a ajunge la mânăstire și a se ruga în fața Icoanei miraculoase a Sfintei Fecioare Maria, un dar spiritual prețuit de generații întregi. Tradiția a fost respectată, iar mulți dintre credincioși au mărturisit că au simțit mângâierea și protecția Fecioarei Maria în momentele de încercare.

Icoana miraculoasă a Sfintei Fecioare Maria cu Pruncul Isus în brațe, venerată pentru darurile spirituale oferite celor care se roagă cu credință, a fost centrul spiritual al acestui eveniment. De-a lungul anilor, mulți credincioși au simțit binecuvântarea și protecția Sfintei Fecioare, iar icoana a rămas un simbol al speranței și al iubirii divine.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Lipsă de respect față de oameni…de ani de zile tot merg împreună cu familia, dar de fiecare dată este din ce în ce mai rău…drumul până la mănăstire este distrus, iar dacă reușești totuși să ajungi până sus ai “bucuria” să constați că parcările sunt inexistente și trebuie să parchezi pe câmp sau prin șanțuri (asta dacă mai găsești loc, pentru că sunt familii care vin cu 3-4 mașini (una soțul, una soția, una copilul mic și alta copilul mare), pentru a se vedea ce înstăriți sunt)… deși acest eveniment are loc în fiecare an și se fac bani destui, nu se investește deloc…eu sunt sigur că sunt oameni care ar face gratis parcările și drumul (sunt destui în zonă care au firme de construcții și ar ajuta), dar mai bine lasă totul în voia Domnului și fiecare se descurcă așa cum poate…acolo ar trebuie să se meargă pentru iertarea păcatelor, nu pentru scandal sau înjurături pentru că nu este loc de parcare sau pentru că poliția nu te lasă să parchezi pe drum în curbă (am văzut cu ochii mei…dar nah, în Belgia probabil l-ar fi lăsat…sau poate chiar polițistul i-ar fi parcat mașina… păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.