Ultima actualizare: azi, 09:14

Locale

Urmărire ca în filme în Satu Mare! Șoferul conducea fără permis și cu mașina neînmatriculată

Un bărbat din județul Satu Mare a fost reținut de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora, fiind surprins la volanul unei mașini neînmatriculate și fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au observat că vehiculul condus de acesta avea plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate din ianuarie 2023. În ciuda eforturilor poliției de a-l opri, inclusiv prin semnale luminoase, acustice și megafonice, bărbatul și-a continuat deplasarea până la reședința sa, unde a fost imobilizat și încătușat.

Ajuns în curtea casei, acesta a refuzat să se supună instrucțiunilor polițiștilor, care i-au cerut să se întindă pe burtă. Întrucât a refuzat să coopereze, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze și să-l încătușeze. Intervenția a fost îngreunată de prezența mai multor persoane din zonă, care au încercat să interfereze cu acțiunea poliției.

După ce a fost încătușat, bărbatul a refuzat atât testarea cu etilotestul, cât și prelevarea de mostre de sânge la spital, în pofida avertismentelor că refuzul constituie o infracțiune.

Verificările ulterioare au relevat că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată legal. De asemenea, s-a descoperit că acesta are antecedente penale, fiind condamnat în 2021 la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis.

Sătmăreanul a fost trimis, acum, în judecată și urmează să își afle sentința.

Un comentariu

  1. Varu Răspunde

    Cred că l-ați arestat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.