Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

VIDEO. Accident filmat LIVE. Un șofer din Satu Mare i-a tăiat calea unui Bolt. Impact puternic

Accident filmat LIVE. Un accident rutier care a avut loc pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca a fost surprins LIVE de camera de bord a unui șofer Bolt, care a fost implicat în coliziune, informează știridecluj.ro. Accidentul a fost provocat de un șofer din Satu Mare.

În momentul accidentului, șoferul Bolt circula pe strada Dorobanților, având camera de bord pornită. La un moment dat, un șofer din Satu Mare, aflat la volanul unei Skoda Octavia, a încercat să vireze la stânga pe o stradă adiacentă. Această manevră a dus la o coliziune violentă între cele două autovehicule.

Impactul nu s-a limitat doar la aceste două mașini: o a treia mașină, aflată în apropiere, a fost de asemenea implicată în accident. Dintre toate vehiculele, cel mai grav avariată a fost mașina Bolt, care a suferit daune semnificative.

Incidentul a fost unul deosebit de periculos, având în vedere traficul intens din acea zonă, mai informează știridecluj.ro. Din fericire, nu au fost raportate victime, însă pagubele materiale sunt considerabile.

VIDEO cu momentul impactului AICI.

 

5 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    După știința mea, în intersecții nu se depășește.

    • Pistike Răspunde

      Și unde ai văzut tu depășire?
      Pentru depășire este OBLIGATORIU să treci de axul drumului ori aici nu este cazul!
      Pe drumurile cu două sau mai multe benzi pe sens, trecerea pe lângă un vehicul mai lent se numește devansare!
      În schimb, sigur 100% că sătmăreanul nostru este vinovat, cel puțin două greșeli a făcut: a virat la stânga de pe banda a 3-a (din 4) fără să se asigure, și nu a acordat prioritate celor care circulau pe banda 4!

      • Pistike Prostu Cainele Nostru Răspunde

        Ce este manevra de devansare
        Conform legislației rutiere din România, manevra de devansare nu e considerată depășire.

        „Nu constituie depăşire, în sensul alin. (1), situaţia în care un vehicul circulă mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circulă pe altă bandă în acelaşi sens de circulație”, se arată în Art. 45, alin. (4) din Codul Rutier.

        „Depăşirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lângă un obstacol, aflat pe acelaşi sens de circulaţie, prin schimbarea direcţiei de mers şi ieşirea de pe banda de circulaţie sau din şirul de vehicule în care s-a aflat iniţial”, se precizează în Art. 45, alin. (1) din legea 195/2002.

        Pistike, mai taci dracului ca vorbesti numa prostii

    • Sâcă Răspunde

      Poate am uitat eu de atâta vreme Depășirea este interzisă in intersecțiile NEDIRIJATE ….

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ba da cum mere asta cu Hyundaiu de la Bolt. Las-o mai incet coaie. Si el are partea lui de vine. Merge ca un bou pe bulevard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.