Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

VIDEO. George Simion în Satu Mare: La Oţeloaia, Partium, Negreşti Oaş şi ştrandul din Tăşnad

Liderul AUR, George Simion, a fost duminică într-o vizită în județul Satu Mare, unde a petrecut timp alături de locuitorii din mai multe localități. El a fost la festivalul de la Oţeloaia, unde a luat cuvântul pe scenă şi a vorbit le-a transmis un mesaj celor prezenţi, apoi s-a deplasat în Grădina Romei la Zilele Partium. Ulterior, Geroge Simion s-a deplassat la Zilele Oraşului Negreşti Oaş, la ştrandul din Tăşnad şi la mănăstirea Şcărişoara.

Simion s-a fotografiat cu sătmărenii, a discutat puţin cu fiecare om întâlnit, transmiţând mesaje de unitate a românilor. El le-a spus, în special celor din diaspora că este nevoie să fie apraope de România şi de ei.

În timp ce urmașii lui Iohannis la palatul Cotroceni s-au pregătit dormind, eu am fost printre oameni în Nord-vestul României: Oțeloaia, Satu Mare, Negrești Oaș, Tășnad și Scărișoara”, a transmis George Simion.

Mai multe detalii puteţi vedea din clipul realiuat de echipa lui George Simion:

11 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Acu sa vezi cate apartamente are de dat ! Cipri,tu esti cu contractele?

  2. Varu Răspunde

    L-am văzut și eu.Aruncau ăstea cu cheile de doamne ferește.Pe mine mă miră faptul că nu le dăm peste gură la ticăloșii ăstea care ne prostesc pe față.

  3. H&R Răspunde

    Dikk gecc.. A Partiumi Magyar Napokon? Mit csinált ott? Nem semmi.

    • @H&R Răspunde

      In poza de pe friss arata ca un strungar de la IPSUIC dupa 16 ore de produs piulite si 2 deți de Săniuță. Mă mir că nu i-o băgat cineva 2 lei în mână.

    • comentator Răspunde

      Enni is kell valamit, nem? Nagy seggfej a pali. A szavazatokból amiket kapott látszik mennyi könnyen becsapható idióta van az országban. Kábé ugyanazok akik anno Dan Diaconescura szavaztak.

  4. Marius Buga Răspunde

    AUR ii va spulbera pe trădătorii din PNL și PSD

  5. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    S-a dus la Partium ca poate provocă ceva scandal pe acolo. Că de aiai s-a dus intenționat în față ca să-l vadă primarul și restul care erau tocmai în discuții cu oamenii. Apoi când a văzut că în afară de vreo doi-trei nimeni nu îl bagă în seamă repede a plecat. Sunt curios dacă era ceva organizat de AUR și apărea acolo o trupă ca aici din partea altui partid care era reacția? Am așa o presimțire. Aici a intrat, s-a servit și a plecat. Să-i fie de bine. Sunt curios dacă s-a lipit ceva de vrânceanul ăsta gălăgios. Sau o fi zis în el că mamă ce mulăi sunt sătmărenii că nici la provocare nu sar????

  6. Esti un topit Răspunde

    “De aici înțelege fiecare ce vrea” inteleg ca esti un redus mintal te provoc sa stai jos .

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Doare când ți se spune verde-n față adevărul??? Pfoai ce dureros este. Niște retardați care credeți minciunile ăstuia, o să luați în kuur de la el că nici atâta nu îl ține ața ca pe Diaconescu. Ai și uitat că l-ai votat și pe ăla??? Papagalii ca și voi se adună între ei și se întrec între ei și spun aceleași prostii. Krakra, mă cheamă Ionică și sunt o pasăre frumoasă. Votați-mă că că mă kk pe ce am promis cu vârf. Apoi cine v-a spus să mă și credeți? Hehe, fraierilor.

  7. Esti un topit Răspunde

    Aditza Cosma si scorul minunat scos la sondaje a demonstrat ca politica anti maghiara nu functioneaza in Satu Mare . Vizita lui Semeon nu are ca scop o incitare la violenta, ci o incercare de apropiere fata de electoratul maghiar in opinia mea.
    Acuma ca tu nu esti capabil sa discerni si sa iei in considerare aspecte recente ale societati Satmarene, scuze eu.
    Te rog sa nu votezi la prezidentiale . Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.