Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Tânăr de 18 ani, trimis în judecată după ce ,,a vrăjit” o copilă de 13 ani. Întrețineau relații pe câmp

Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată după ce ,,a vrăjit” o copilă în vârstă de 13 ani. Timp de mai multe luni de zile, cei doi se întâlneau în diferite locuri din zona localității Turulung și întrețineau relații sexuale inclusiv pe câmp. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat după intervenția mamei minorei.

Fiind audiată, minora a declarat că îl cunoaște pe tânărul de 18 ani deoarece locuiește pe aceeași strada cu ea, iar în cursul anului 2021 i-a trimis o cerere de prietenie pe Facebook, unde băiatul a început să-i scrie tot felul de mesaje, invitând-o să iasă cu el. În una dintre zile, când a ieșit de la școală, tânărul a oprit cu mașina lângă ea și a împins-o în mașină, iar mai apoi a dus-o pe drumul care duce înspre Turulung Vii, unde mai apoi a dat-o jos din mașină și a început să o pipăie și să o sărute, urmând ca apoi să o penetreze.

Minora a mai spus că în următoarele zile tânărul a așteptat-o la dig, de unde o lua de fiecare dată și o ducea în același loc, respectiv pe drumul care duce înspre Turulung Vii, dar și la o plantație de căpșuni, unde se afla o anexa, aproape de locuința sa. Aceasta mai susține că întâlnirile au continuat până în data de 06.05.2022, când ea a ieșit pe geamul locuinței sale, iar mama sa a observat că nu este acasă și a apelat numărul de urgență 112.

Tânărul a declarat că s-au întâlnit prima dată pe o plantație de căpșuni, unde au stat și doar au vorbit, urmând să se mai întâlnească în același loc de încă două ori. El a spus că în cursul lunii aprilie 2022, în jurul orei 13:00-14:00, s-au întâlnit la cimitirul din localitate pe care l-au traversat împreună de mână iar apoi, pe câmp, cu consimțământul ei, au întreținut pentru prima dată relații sexuale. În noaptea de 05/06.10.2022 în jurul orei 04:00, acesta a declarat că minora i-a trimis mesaj pentru a se întâlni la coliba de pe plantația de căpșuni, iar el a acceptat. S-au întâlnit la coliba respectivă, iar apoi deoarece au apelat-o mai multe peroane pe minoră, au plecat împreună de acolo, urmând ca dimineața în jurul orei 06:00 să fie așteptată de mama sa și de organele de poliție la domiciliul său..

Tânărul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ”act sexual cu un minor”.

Un comentariu

  1. no big deal. Răspunde

    wtf! vrajit-o………..relații pe câmp
    spanak

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.