Ultima actualizare: azi, 21:37

politia
Locale

Accident de muncă. Muncitor rănit după ce a căzut de la înălţime

Accident de muncă.  La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre faptul că un angajat al unei firme de construcții din municipiul Satu Mare, ar fi fost victima unui accident la locul de muncă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, angajat al societății, în timp ce efectua activități de reparație la acoperișul unui imobil, a căzut și a suferit leziuni la nivelul capului.

În cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Mai mult ca sigur nu a respectat nici cele mai elementare norme. Când la mine au reparat acoperișul se plimbau muncitorii pe sus fără nimic, nici cască și nici legați nu erau. Și clădirea mea e cu etaj, nu de alta. Așa că după ce la rugămintea mea nu au reacționat le-am spus verde în față ca să plece că așa nu-i plătesc și chem poliția. Să vedeți ce repede s-au conformat! Adică eu umblu să-mi fac toate hârtiile, toate proiectele cum trebuie, plătesc tot, inclusiv pentru ocuparea domeniului public pentru schelă și din cauza unor descreierați dacă se întâmplă ceva să mă duc să dau cu subsemnatul??????? Și poate mă și amendează?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.