Ultima actualizare: azi, 14:36

accident vetis
Locale

Accident în Vetiş. O persoană încarcerată. Doi adulţi şi copil de 1 an răniţi!

Accident în Vetiş. Pompierii din cadrul Detașamentului Satu Mare au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Vetiș.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului cadre militare cu o autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare și trei ambulanțe.
În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un copac.
În urma producerii accidentului sunt 4 persoane, 3 adulți și un minor, conștienți, cu o persoană rămasă încarcerată.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în urma impactului, şoferul maşinii ar fi fost aruncat din maşină iar pasagerul din dreapta, soţia acestuia, a rămas încarcerată. Copilul lor, de 1 an, a fost şi el rănit.

Ce spune Poliţia:

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Vetiș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 20 de ani, din Vetiș, în timp ce era angajat în depășirea unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac și răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unei femei de 20 de ani și a unei minore de 1 an, pasagere ale autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

accident Vetis Satu Mare

accident Vetis

accident vetis

 

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    40-50 km/h? Sau cat avea oare?

    • Ph Răspunde

      Ceva de genul, și centurile puse, șoferul a zburat pe geam cu tot cu scaun și sistemul de centuri. Ar trebui să se gândească serios să de-a în judecată pe cineva. Defapt pe toți să îi de-a în judecată, pe cei care au făcut drumul, pe cei care au plantat stâlpul și copacul, inventatorul centurii de siguranță, a mașinii, a permisului și lista poate continua.
      Oricum, recuperare rapidă le doresc. Bine că nu au fost mai mulți implicați. Accidente se întâmplă, unele stupide, ține de noi să ne protejăm. Centurile de siguranță și scaunele de copii salvează vieți. Aș vrea mai multă acțiune din partea autorităților pe această temă. Suntem niște inconștienți războinici, ce mai..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.